Heidelberg Baltic Finlandille uusi toimitusjohtaja

5.3.2018 15:37Uutiset » Toimiala
Esa Saarinen (vasemmalla) kiittää Jarkko Saastamoista. Kuva: Heidelberg.

Heidelberg Baltic Finland OÜ:n toimitusjohtaja Jarkko Saastamoinen siirtyy pois yhtiön palveluksesta 05.03.2018 alkaen. Uutena toimitusjohtajana aloittaa samasta päivämäärästä alkaen Esa Saarinen.

– Jarkko Saastamoinen on johtanut menestyksellisesti Heidelberg Baltic Finland -yhtiötä viimeiset viisi vuotta toimitusjohtajana ja sitä ennen Suomen maajohtajana. Liiketoiminnan kehitys on ollut positiivista huolimatta esim. Suomen painoteollisuuden vaikeasta tilanteesta, toteaa Esa Saarinen Heidelberg Eastern Europe -alueen johdosta.

Saarisen mukaan Heidelberg-organisaatio on jatkuvassa muutoksessa kuten koko markkinat, ja tarve aktiivisesti seurata asiakkaiden ja alan toimijoiden muuttuvia vaatimuksia on haaste mille tahansa organisaatiolle. Heidelbergin haasteena Suomessa ja Baltiassa on löytää tehokas, mutta markkinalähtöinen lähestymistapa asiakkaisiimme niin myynnissä kuin huollossakin.

– Asiakaskuntamme keskittyy juuri nyt melko voimakkaasti, ja asiakkuuksien koko ja vaatimukset kasvavat.  Samalla on kyettävä palvelemaan perinteisiä asiakkaita muuttuvassa tilanteessa. Tämän balanssin kehittäminen on seuraava haaste Heidelbergin organisaatiolle alueellamme ja siihen tulemme keskittymään, Saarinen pohtii.

Toimitusjohtajan vaihtoon ei tiedotteen mukaan liity dramatiikkaa, vaan kyse on pikemminkin organisaation normaalista kehityksestä. Yhtiön tavoitteena on edelleen löytää uusia keinoja asiakkaiden menestymiseksi.

– Suuret kiitokset asiakkaille, työkavereille ja yhteistyökumppaneille näistä yhteisistä kymmenestä vuodesta. Nyt on sopiva aika siirtyä hyvin mielin eteenpäin, sanoo Jarkko Saastamoinen.

Esa Saariselle Heidelberg Baltic Finland on tuttu organisaatio ja markkina. Hän oli toimitusjohtajana fuusioimassa neljän maan yhtiöitä yhdeksi ja luomassa yhteistä toimintatapaa näille eri yhtiöille 2008-2013 ennen siirtymistään Wieniin Heidelberger Osteuropa Vetriebs GmbH johtoon.

Share: