Harri Junttilasta Tekniikka & Talouden päätoimittaja

19.11.2019 09:32Uutiset » Toimiala
Harri Junttila. Kuva: Tekniikka & Talous.

Alma Median kustantaman Tekniikka & Talouden päätoimittajaksi on nimitetty lehden toimituspäällikkö Harri Junttila, 49. Junttila toimii myös MikroBitin ja Tivin päätoimittajana vastaten niiden sisällöntuotannosta ja kehittämisestä. Junttila aloittaa uusissa tehtävissään 1.1.2020.

– Alma Talentin tekniikka- ja ict-lehdet ovat Suomessa harvinainen kokonaisuus. Ne tarjoavat lukijoille kattavaa, hyödyllistä ja näkemyksellistä journalismia siitä, miten teknologiatoimialoilla yleensä ja ict-alalla erityisesti maailmalla ja Suomessa menee, Harri Junttila sanoo.

– Alma Talentin tekniikka- ja ict-lehdet saavat Harri Junttilasta kokeneen päätoimittajan. Harrilla on näyttöjä toimituksen systemaattisesta vetämisestä ja maksullisen digitaalisen laatujournalismin kehittämisestä. Viime mainittu on jatkossa tekniikka- ja ict-medioillemme entistäkin tärkeämpää, sanoo Alma Talentin toimituksia johtava Kauppalehden vastaava päätoimittaja Arno Ahosniemi.

Tekniikka- ja ict-lehtien nykyinen päätoimittaja Mikko Torikka lopettaa tehtävässään aiemmin sovitun mukaisesti 31.12.2019 ja siirtyy pois konsernin palveluksesta.

Share: