Hansel valitsi viisi painopalvelutoimittajaa

6.6.2014 07:39Uutiset » Toimiala

Hansel Oy on valinnut tarjouskilpailulla viisi toimittajaa valtiohallinnon painatus- ja tulostuspalvelujen toimittajaksi kaudeksi 2014 – 2018. Valtion hankkimien painatuspalvelujen volyymin arvioidaan olevan sopimuskaudella noin 45 miljoonaa euroa.

Puitejärjestelyn tavoitteena on, että Hanselin asiakkaat saavat laadukasta painatus- ja tulostuspalvelua sekä korkealuokkaista painojälkeä ympäristöystävällisesti tuotettuna. Hanselin asiakkaita ovat mm. valtion virastot ja laitokset, valtion liikelaitokset, rahastot, yliopistot ja eduskunta.

– Kilpailutus on merkittävä Hanselin toimistohankinnat -toimialalle. Ulkopuolisten painatuspalveluiden volyymin on arvioitu olevan neljän vuoden sopimuskaudella noin 45 miljoonaa euroa, Hanselin toimialapäällikkö Sari Ylipalo kertoo. Painotalon monipuolisten palveluiden merkitys on hänen mukaansa suuri, koska valtioasiakas edellyttää asioinnin vaivattomuutta ja vaativienkin kokonaisratkaisujen tuottamista.

Kokonaispalvelun sopimustoimittajaksi valittiin Multiprint Oy, Juvenes Print – Suomen Yliopistopaino Oy, Erweko Oy, Kopio Niini Oy sekä ryhmittymä Lönnberg Painot Oy ja Strålfors Oy. Pienpainotuotteiden toimittajaksi valittiin Kopio Niini ja julkaisujen Juvenes. Kokonaispalvelun toimittajista parhaat kokonaispisteet sai Multiprint.

Share: