Hansaprint laajentaa sisustusratkaisuihin, osti Arazzon

4.6.2021 09:00Uutiset » Toimiala
Arazzo on sisustanut mm. Arctic Light hotellin tiloja Rovaniemellä. Kuva: Arazzo.

Hansaprint Oy on ostanut 1.6. koko Arazzo Oy:n osakekannan. Arazzo jatkaa toimintaansa ennallaan Hansaprintin tytäryhtiönä. Yritysten yhdistetyllä palvelu- ja tuotevalikoimalla tarjotaan tiedotteen mukaan kokonaisvaltaisia sisustuksia suunnittelusta asennukseen.

Sisustuksia tullaan tarjoamaan yritysten tiloihin, julkisiin tiloihin, hotelleihin ja ravintoloihin. Hansaprint ja Arazzo palvelevat niin yrityksiä, kaupan ketjuja, kiinteistöjä, design- ja suunnittelutoimistoja kuin sisustusarkkitehtejäkin.

– Tilojen käyttö on murroksessa. Toimistoilta odotetaan aikaisempaa enemmän, ne ovat muutakin kuin avokonttoreita ja neuvotteluhuoneita. Työympäristön tulee tarjota viihtyvyyttä, puitteet toimiviin tapaamisiin ja kohtaamisiin sekä tarjota rauhalliset olosuhteet puheluihin tai keskittymistä vaativiin tehtäviin, sanoo Hansaprintin toimitusjohtaja Jukka Saariluoma.

Saariluoman mukaan vastaavasti kaupan ja palveluiden ympäristöissä visuaalisuus, opastaminen ja brändin hallittu näkyvyys ovat kasvussa. Perinteisen kauppapaikkamarkkinoinnin rinnalle nousee hänen mukaansa uusia tarpeita, kun tuotteiden lisäksi on tarjolla enenevässä määrin palveluita. Näiden teemojen ympärille tiivistyy se, miksi Hansaprint hankki Arazzon omistukseensa.

Arazzon toimitusjohtajana jatkaa Pekka Meriläinen.

– Olemme erittäin tyytyväisiä. Meillä on yhteinen visio Hansaprintin kanssa ja vahva tahtotila kehittää ja tarjota parhaat palvelu- ja tuoteratkaisut sisustuksen osalta toimistoympäristöihin, kauppoihin, kauppakeskuksiin sekä hotelli ja ravintola-alan toimijoille, Meriläinen sanoo.

Vantaalla toimivan Arazzon Oy:n liikevaihto oli 1,8 milj. euroa tammikuussa 2021 päättyneellä tilikaudella.

Share: