Hämeen Kirjapaino osti SP-Painon

10.4.2019 10:44Uutiset » Toimiala
Hämeen Kirjapaino on perheyhtiö, jota pyörittävät sisarukset toimitusjohtaja Miika Haavisto sekä tuotanto- ja hallintojohtaja Miia Lehtinen.

Hämeen Kirjapaino Oy on ostanut Nurmijärvellä sijaitsevan SP-Paino Oy:n liiketoiminnan. Laajentuminen vahvistaa Hämeen Kirjapainon palvelu- ja tuotantokapasiteettia varsinkin pääkaupunkiseudulla.

Tiedotteen mukaan SP-Painon 22 työntekijää liittyvät Hämeen Kirjapainon 60:n osaajan tiimiin. Kauppa toteutui 1.4.2019.

– Hämeen Kirjapaino on jo nyt useiden paino- ja digiviestintäpalvelujen edelläkävijä. Nyt tehty investointi tukee johdonmukaisesti asiakkaidemme toivetta mahdollisimman kattavista ja kilpailukykyisistä markkinointiviestinnän palveluista, Hämeen Kirjapainon toimitusjohtaja Miika Haavisto kertoo.

Investoinnin ansiosta yrityksen nykyinen tuote- ja palveluvalikoima vahvistuu merkittävästi muun muassa suurkuva- ja näkyvyystuotteiden osalta.

Hämeen Kirjapaino on jatkanut investointejaan paino- ja suoramarkkinointituotteiden ohella myös SmartHub-kokonaispalveluunsa. SmartHub sisältää edistyksellisiä työkaluja tilaamiseen, brändinhallintaan, aineistonvalmistukseen, varastointiin, logistiikkaan sekä digitaaliseen julkaisemiseen.

Hämeen Kirjapaino ja SP-Paino ovat molemmat olleet laaja-alaisia kaupallisia kirjapainoja. Hämeen Kirjapainon liikevaihto oli 11,1 miljoonaa euroa tilikaudella 2017. SP-Painon liikevaihto oli 4,1 miljoonaa euroa maaliskuussa 2018 päättyneellä tilikaudella.

Share: