Hajuttomat värit laajentavat suurkuvan käyttöä

15.1.2019 09:29Uutiset » Toimiala
HP Latex R2000 -tasotulostin on ollut yritykselle nappihankinta, sanoo Lightpressin myynnin vetäjä Jani Turunen. Kuva: Seri Deco.

Lateksitulostimen hajuttomat värit mahdollistavat uudet sovellusalueet suurkuvalle. Ensimmäisenä Suomessa HP Latex R2000 -tasotulostimen hankkinut Lightpress on kasvattanut sen avulla tuoterepertuaaria ja kapasiteettia ilman lisärekrytointeja.

Kaarinalainen painotalo Lightpress Oy osti syksyllä 2018 Seri-Decolta HP Latex R2000 -tasotulostimen, joka on muuttanut yrityksen toimintaa radikaalisti.

– Oli aika investoida tasotulostukseen vihdoin ja viimein. Myynnin ja tuotteiden kannalta tulostin on osoittautunut vielä odotettuakin suuremmaksi kehitysaskeleeksi. R2000 on muuttanut tuotantoamme aika suuresti, Lightpressin myynnin vetäjä Jani Turunen kertoo.

Lateksitulostimen edut ovat olleet kiistattomat Turusen mukaan. Hajuttomat värit mahdollistavat esimerkiksi erilaisten tapettiprinttien, akustiikkalevyjen ja teippien tuotannon sellaisiin tiloihin, jotka eivät aiemmin olleet mahdollisia.

– Jälki on viimeisen päälle hyvää. Olemme pystyneet kasvattamaan kapasiteettiamme huomattavasti henkilömäärää lisäämättä, Turunen paljastaa.

Vaikka R2000 hankittiin Lightpressille tasotulostimeksi, tulostaa se tarvittaessa myös rullamateriaalille. Kokonaisuudessaan uusi tulostin on ollut yritykselle nappihankinta, Turunen sanoo.

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: