Grano tahditti Pori Jazzia

4.8.2014 08:47Uutiset » Toimiala

Tänä vuonna Bob Dylanin, Suzanne Vegan ja Pet Shop Boysin tahtiin soineet Pori Jazz -festivaalit olivat suuri ponnistus myös yhteistyökumppaneille. Grano toteutti kaikki tapahtuman tulostus- ja painotyöt. Pori Jazz tunnetaan musiikin lisäksi vuosittain vaihtuvasta visuaalisesta ilmeestä.

– Pienessä organisaatiossa kumppanit ovat avainasemassa tapahtuman järjestämisessä ja kehittämisessä eteenpäin, Pori Jazzin toimitusjohtaja Juha Miikkulainen kertoo. Grano on DMP:n kautta ollut tapahtuman yhteistyökumppani jo useita vuosia. Miikkulaisen mukaan he ovat voineet luottaa Granon asiantuntijuuteen toteuttaessaan markkinointimateriaaleja ja tapahtuman visuaalista ilmettä.

Tänä vuonna koko Pori Jazzin VIP-alue oli nimetty Granon mukaan nimellä “Pori Jazz VIP by Grano”. Alueella oli Grano Lounge, joka on kaikkien VIP-kävijöiden yhteinen olohuone, jossa voi nauttia mojiton rennossa tunnelmassa. Kaikki VIP-vieraat kantoivat Grano-kaulanauhoja.

Grano toteutti kaikki tapahtuman tulostetut ja painetut materiaalit. Grano myi Jazzeilla myös ekologisia pahvijakkaroita, jotka sopivat Jazzien imagoon sekä ilmeeltään että toteutustavaltaan.

Kuva: Grano.

Share: