Grano panostaa lisää digitoimintaan

9.9.2016 08:15Uutiset » Toimiala
Grano Oy:n digitaalisten liiketoimintojen johtaja Juha Ollikainen.
Grano Oy:n digitaalisten liiketoimintojen johtaja Juha Ollikainen.

Grano pyrkii laajentumaan perinteisen printtiosaamisen lisäksi vahvaksi digitoimijaksi. Yhtiö osti tammikuussa startup-digitoimisto Luotta Oy:n osake-enemmistön. Nyt Grano palkkaa Suomessa 15 uutta työntekijää digitaalisiin liiketoimintoihin.

Grano ei ole ulkoistamassa digitaalisten ratkaisujen tuotantoa ulkomaille. Nyt yhtiöön haettavat seuraavan sukupolven palveluiden kehittäjät tekevät töitä Suomessa.

– Tiedostamme, että parhaista osaajista on Suomessa kova kilpailu. Todennäköisesti pääsisimme rekrytoinnissa helpommalla, jos ulkoistaisimme digitoimintoja kaukomaille. Tästäkin huolimatta haluamme pitää digitaalisten palveluiden ja ratkaisujen kehittämisen kotimaassa. Suomesta löytyy sekä kansallista että kansainvälistä huippuosaajaa, joiden uskomme kiinnostuvan avoimista paikoistamme, Grano Oy:n digitaalisten liiketoimintojen johtaja Juha Ollikainen kertoo.

Granon hakulistalla on 15 suunnittelijaa, kehittäjää, koodaajaa ja projektipäällikköä. Suuri osa uusista tekijöistä palkataan uusien innovaatioiden kehitystiimiin, mutta lisäresursseja tarvitaan myös nykyisten palveluiden kehitystyöhön.

Share: