Grano osti digitoimisto Luotan

12.1.2016 10:23Uutiset » Toimiala
Kuvassa Grano Oy:n Jyrki Narinen (vas) sekä Luotta Oy:n Joni Saari.
Kuvassa Grano Oy:n Jyrki Narinen (vas) sekä Luotta Oy:n Joni Saari.

Grano Oy investoi digiosaamiseen ja osti startup-digitoimisto Luotta Oy:n osake-enemmistön. Grano panostaa nyt kasvustrategiassaan uusiin alueisiin. Digitoimisto Luotan seitsemän työntekijää liittyvät Granon 45:n osaajan digitiimiin.

Suomessa ja maailmalla on Granon tiedotteen mukaan lukuisia erillisiä digi- ja printtitaloja, mutta yhdistelmiä ei juurikaan löydy. Eikä varsinkaan yhdistelmiä, joissa on vahva osaaminen molemmilla puolilla. Grano palvelee asiakkaitaan kaikissa kanavissa ja kaikilla välineillä.

– Digin ja printin vastakkainasettelu on vanhanaikaista. Asiakkaamme tarvitsevat ratkaisuja, joissa molemmat osat täydentävät toisiaan. Parhaimmillaan toinen ohjaa toista: digi ohjaa printtiin ja printti digiin. Kokonaisuudesta syntyvät parhaat tulokset, kertoo Grano Oy:n varatoimitusjohtaja ja digitaalisesta liiketoiminnasta vastaava Jyrki Narinen.

Luotta Oy on vuonna 2013 perustettu digimarkkinoinnin toimisto. Yritys on toteuttanut esimerkiksi Suomen 100-vuotisjuhlien, Tampereen kaupungin VisitTampereen ja Fintoton verkkosivustot sekä sovellusratkaisut mm. Continentalille, Folkhälsanille ja Kastellille.

– Meillä Luotassa myynti jäi väistämättä muun tekemisen jalkoihin, kuten muillakin digitoimistoilla. Tähän halusimme muutoksen. Granon myyntiorganisaatio on alalla poikkeuksellisen suuri, ja prosessit ovat sekä tehokkaita että tuottavia. Granon kanssa meillä on mahdollisuus sähköistää myös muun Suomen markkinointi, toteaa Luotta Oy:n toimitusjohtaja Joni Saari.

Share: