Grano osti Brand Factoryn liiketoiminnan

1.8.2017 10:47Uutiset » Toimiala
Kuvassa Granon Jaakko Hirvonen sekä Brand Factory Finland Oy:n Virve Sulander. Kuvaaja Sami Lensu.

Grano Oy vahvistaa tuoteperhettään ostamalla Brand Factory Finland Oy:n liiketoiminnot. Kauppa tukee Granon tavoitetta kasvaa brändinrakentamisen markkinajohtajaksi. Liiketoiminnot siirtyvät Granolle 1.8.2017.

Brand Factorylla on yli 50 vuoden kokemus yritysilmeiden rakentamisesta. Yritys on tiedotteen mukaan arvostettu suurkuvan tekijä Suomessa. Liiketoimintakaupalla Grano tavoittelee markkinajohtajuutta brändinrakentamisessa, suurkuvassa ja yritysilmeissä. Brand Factoryn liikevaihto oli vuonna 2016 noin 10 miljoonaa. Yrityksen 80 ammattilaista siirtyvät vanhoina työntekijöinä Granon palvelukseen.

– Kauppa täydentää markkinointi- ja sisältöpalvelujemme tuoteperhettä. Nyt pystymme aidosti tarjoamaan markkinoiden kattavimman kokonaisuuden brändin hallintaan aina suunnittelusta, valmistukseen ja hallintaan. Brand Factoryn valtakunnallinen asennustoiminta vahvistaa entisestään myös suurkuvien asennusverkostoamme, Grano Oy:n toimitusjohtaja Jaakko Hirvonen sanoo.

Brand Factory Finland Oy:n toimitusjohtaja Virve Sulander jatkaa Granon palveluksessa ja vastaa siirtyvästä liiketoiminnasta.

– Brand Factory Finland Oy:n omistaja ruotsalainen Brand Factory Group AB oli päättänyt luopua Suomen toiminnoistaan. Grano Oy nähtiin vahvana ja luontevana toimintojen jatkajana, Sulander kertoo.

Grano palvelee valtakunnallisesti 23 paikkakunnalla Helsingistä Ouluun. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Yhtiössä työskentelee lähes 900 ammattilaista, ja liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa.

Share: