Grafitrio esittelee modernia lisäarvoviimeistelyä

20.1.2020 08:00Uutiset » Toimiala
Grafitrion Kurre Wahlstedt (vasemmalla) ja Rasmus Wahlstedt. Kuva: Print&Media.

Grafitrio tuo Sign, Print & Pack -messuilla esille tuotannon tehostusta oikealla viimeistelyllä. Tähän kategoriaan kuuluu esimerkiksi monipuolinen Nearline-viimeistely, joka on joustavin ja tuottavin ratkaisu esimerkiksi vihkotuotannossa nopeutensa ja laajemman lopputuotevalikoimansa ansiosta.

Lisäarvoviimeistely on Grafitrion mukaan alan nopeasti kasvava trendi. Se mahdollistaa suuremmat katteet pienemmillä painosmäärillä. Yritys panostaa lisäarvoviimeistelyyn jatkuvasti etsimällä uusia innovaatioita maailmalta, kuten viimeisimpänä löydöksenä JWEI-arkkiviimeistelijät.

Viimeistely on termi, jonka Grafitrion Kurre Wahlstedt on aikanaan lanseerannut puhuttaessa jälkikäsittelystä.

Grafitrio on suomalainen viimeistelytekniikan ammattilainen ja maahantuoja. Viimeistelyratkaisujen monipuolisena toimittajana yritys on kaikenkokoisten painotalojen kumppani, joka auttaa painoja laajentamaan tuotevalikoimaansa. Yritys on maahantuoja usealle alan johtavalle merkille ja tuotevalikoimaa löytyy pienistä entry level -malleista aina suuriin production-koon laitteisiin.

– Olemme varmaankin ainoa toimija, joka on aina ollut mukana alan messuilla, ensimmäisestä FinnGraf-näyttelystä lähtien. Meille oli siis selkeä juttu osallistua näillekin messuille, vaikka Drupa kolkuttelee jo ovella. Tuomme messuille valikoiman mielenkiintoisia lisäarvoviimeistelylaitteita, kuten uuden VIVID Matrix metallic -laminointi/foliointiviimeistelijän sekä uuden sukupolven arkkiviimeistelijän Jweiltä, Wahlstedt kertoo.

Kurre Wahlstedt odottaa messuilta mahdollisuutta keskustella niin uusien kuin vanhojenkin asiakkaiden kanssa sekä kertoa uusimpia kuulumisia maailmalta. Hän haluaa antaa asiakkaille uusia ajatuksia sekä tietenkin keskustella tulevan Drupan sisällöstä.

Graafisen viestinnän Sign, Print & Pack -ammattimessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa. 11.–12.3.2020. Lisätietoja www.sipp.fi

Share: