Graafisen alan yrityksiä Kasvupolku-sparraukseen

4.5.2021 08:00Uutiset » Toimiala

Maksuton Kasvu Open -sparraus sopii myös uusille graafisen alan yrityksille. Vuoden 2021 Kasvupolku-sparraukseen on valittu satojen yritysten joukosta mukaan Elido Oy ja ACE Print Oy.

Elido on Keravalla toimiva mainonnan ja markkinoinnin monialatoimisto, joka panostaa tiedotteen mukaan digitaalisuuden ja visuaalisuuden vahvaan nousuun – tehokkaisiin sisältöihin, näyttäviin pintoihin ja laadukkaaseen tulostamiseen. Yritys on tehnyt viime kuukausina merkittäviä investointeja suurkuvatuotantoon Ricohin laitteilla, jotka toimitti Docus Oy.

– Tuotannon tehokkuus ja laatu ovat parantuneet ja Innobrandin yksikössä pystytään tulostamaan entistäkin paremmin myös hankalille ja paksuille materiaaleille, kertoo mainospäällikkö Susanna Saarinen Elidosta.

Elidon digipainamiseen ja tulostamiseen erikoistunut Innodigi-yksikkö on muuttanut Espoossa samoihin tiloihin Innobrandin kanssa.

Laitetäydennyksen ohella Elido on tehnyt merkittävän yhteistyösopimuksen digitaalisten näyttöjen kansainvälisen toimijan kanssa. Kumppanuus on mahdollistanut uuden digitaalisten mainos- ja infonäyttöjen Digital Signage -palvelut, jossa asiakkaalle saadaan toimitettua teknologia, takuu, ohjelmisto, asennus, sisällöntuotanto ja asiakastuki yhtenä palveluna.

Elido Oy:n liikevaihto oli 2020/10 päättyneellä tilikaudella 0,9 milj. euroa ja henkilökunnan määrä 14.

Ainakin toinen graafisen alan yritys on päässyt mukaan uuteen Kasvu Openiin. Yritys on Jyväskylässä toimiva tekstiilipaino ACE Print Oy, joka toimii markkinointinimellä Painotalo Tarrapaita. Nimi tulee siitä, että Tarra paita Oy:n liiketoiminta siirtyi helmikuussa 2015 ACE Print Oy:n omistukseen. Tämän jälkeen yritys on modernisoinut tuotantokoneita ja painomenetelmiä vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden tarpeita.

ACE Print Oy:n liikevaihto oli 0,42 milj. euroa tilikaudella 2020/09 ja henkilökunnan määrä 4.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Katso yrityksen Docus estradisivu
Share: