Fujifilmille digitaalisen painamisen keskus Brysseliin

5.4.2011 12:52Uutiset » Toimiala

Fuji avaa uuden digitaalisen painoteknologian huippukeskuksen Brysseliin. “Advanced Print Technology Centre” keskittyy koko Fujifilmin digitaalisen painamisen ratkaisujen valikoiman esittelemiseen. Yli 500 neliömetrin laajuiset esittelytilat käsittävä huipputeknologiakeskus tarjoaa painopalvelujen tuottajille tietoa ja koulutusta.

– Keskuksessa saa ideoita miten uusimpia digitaalisen painamisen teknologioita voi hyödyntää ja edistää omassa liiketoiminnassa ja saavuttaa parhaan mahdollisen tuloksen. Keskuksen avauduttua järjestämme asiakkaillemme tutustumis- ja opintokäyntejä, KTA-yhtiöistä kerrotaan.

Koko arsenaali esillä

Tiloissa voi tutustua useisiin digitaalisen painamisen sovelluksiin. Esillä on muun muassa SRA3-formaatin kaupallisia laiteratkaisuja sekä sisä- ja ulkokäyttöön tarkoitettuja myymälä- ja suurkuvasovelluksia, kuten kuvassa näkyvä Inca Onset tai Fuji Acuity. Näiden huippulaitteistojen keskeinen elementti on ainutlaatuinen XMF, Fujifilmin julkaisumediasta riippumaton työnkulkujärjestelmä. Uudessa keskuksessa on tilat myös yhtiön uraauurtavalle, mustesuihkutekniikkaan perustuvalle B2-formaatin Jet Press 720 –arkkipainokoneelle.

Keskus on suunniteltu painotalojen tarpeita ajatellen ja painopiste on koko painoprosessin kattavien ratkaisujen ja sovellusten esittelyssä.

– Keskuksessa korostetaan liiketoiminnan kehittämiseen liittyviä kysymyksiä, joita painopalvelujen tuottajat kohtaavat päivittäin, ja kuinka Fujin digitaalinen tuotevalikoima sekä toisiaan täydentävät teknologiat voivat olla avuksi niiden ratkaisemisessa, KTA:sta kerrotaan.

Avajaiset myöhemmin tänä vuonna

– Odotamme erittäin innoissamme uusien tilojen virallista avajaistilaisuutta, joka järjestetään myöhemmin tänä vuonna, kertoo Ryuta Masui, FUJIFILM Europe GmbH:n varatoimitusjohtaja.

– Fujifilmin digitaalisten ratkaisujen tuotevalikoima on teollisuuden vahvimpien joukossa ja meistä tuntui, että tarvitsimme varta vasten rakennetut tilat näiden ratkaisujen esittelyyn, keskelle Eurooppaa, Brysseliin,

Masui selvittää ja jatkaa:

– Keskuksessa vierailevat painopalvelujen tuottajat voivat olla varmoja siitä, että emme toivota heitä tervetulleiksi pelkästään teknisten laite-esittelyjen merkeissä. Olemme ylpeitä siitä, että voimme auttaa asiakkaitamme uusien liiketoimintamahdollisuuksien löytämisessä, minkä helpoksi tekeminen on huomioitu keskuksen suunnittelussa. Erittäin laajojen esittelytilojen lisäksi meillä on luentosali ja kokoustiloja, jotka tarjoavat ihanteelliset puitteet tuotekoulutusten ja liiketoiminnan kehittämiseen liittyvien koulutustilaisuuksien järjestämistä varten.

Share: