Forsberg tähtää kasvuun investoinneilla

8.11.2018 17:48Uutiset » Toimiala
Forsbergin uusin tuoteryhmä ovat kartonkipakkaukset. Yritys tarjoaa myös pakkausten taitto- ja suunnittelupalvelua. Kuva: Forsberg.

Pietarsaarelainen painotalo Forsberg tähtää isoon kasvuun varsinkin pakkausten tekijänä. Yritys rakentaa uuden painohallin, johon tulee uusi digipainolinja.

Forsberg aloitti kartonkipakkausten teon muutama vuosi sitten, ja pakkauslinja kasvaa kehittyy ja kasvaa nopeimmin yrityksessä. Toinen tuotantolinja ovat perinteiset painotuotteet. Yritys on uusinut konekantaa ahkerasti viime vuosina, kertoo toimitusjohtaja Pia Vähäkangas Österbottens Tidning-lehdelle.

– Lähes kaikkia koneet on uusittu vuodesta 2010 lähtien ja uudet digipainokoneet tulevat syksyllä, Vähäkangas kertoo.

Toimittaja uuteen konekantaan on vielä auki. Jälkikäsittelyyn pakkauspuolella kuuluvat mm. foliointi, preeglaus ja laminointi. Uudella tuotantolinjalla on tarkoitus valmistaa mm. pakkauksia elintarvikkeisiin ja lääkkeisiin. Yritys tarjoaa myös varastointipalveluja.

Vuonna 1912 perustetulla Forsbergillä on kunnianhimoisia kasvusuunnitelmia. Nykyinen 2,5 miljoonan euron liikevaihto aiotaan nostaa 10 miljoonaan vuoteen 2025 mennessä. Asiakkaita on ympäri maata ja myös ulkomailta.

Yrityksen henkilökunnan määrä on nyt 19.

Share: