Foiltek ja Thermoplast yhdistyvät

24.2.2020 18:06Uutiset » Toimiala
Kuva: Foiltek.

Etola-yhtiöihin kuuluvat Thermoplast Oy ja Foiltek Oy yhdistyvät 1.3.2020. Yhdistymisessä Thermoplast sulautetaan Foiltekiin. Yrityksen tuotevalikoima laajentuu kattamaan jatkossa myös aiemmin Thermoplastin tarjoaman muovikalvojen valikoiman.

Yhdistyminen tarjoaa tiedotteen mukaan asiakkaille entistä laajemman tuotevalikoiman yhdeltä toimittajalta. Myynti, varasto ja tuotantotoiminnot tulevat jatkossa tapahtumaan Foiltek Oy:n tiloissa Kolamiilunkuja 12, Vantaa. Terho Taskinen jatkaa yrityksen palveluksessa neuvonantajana ja asiantuntijana ennen siirtymistään eläkkeelle 1.4.2020 alkaen.

Foiltek Oy on vuonna 1984 perustettu muovilevyjen, muovintyöstökoneiden ja painofolioiden maahantuonti ja tukkuliike. Vuodesta 2006 Foiltek on kuulunut Etola-yhtiöihin ja toimii tällä hetkellä itsenäisenä liiketoimintayksikkönä vastaten myös konserniin myytävien kestomuovilevyjen maahantuonnista, varastoinnista ja jakelusta. Foiltekin liikevaihto oli 9,4 miljoonaa euroa vuonna 2018.

Thermoplast Oy on vuonna 1985 perustettu erikoismuovilevyjä ja -kalvoja toimittava maahantuontiyritys. Tuotevalikoima kattaa perinteisen PVC:n ja ympäristöystävällisen polyesterin lisäksi erityiskäyttöön soveltuvat polypropeenin ja polykarbonaatin. Valikoimassa on myös visuaalisen viestinnän materiaalit erilaisille tulostus- ja painomenetelmille. Thermoplastin liikevaihto oli 3,1 miljoonaa euroa vuonna 2018.

Share: