Flowman vahvistuu maailmanluokan osaajilla

11.3.2008 14:37Uutiset » Toimiala

Oululainen työnkulun automaatioratkaisuja kehittävä Flowman kansainvälistyy. Yhtiö on palkannut avukseen kaksi kokenutta osaajaa hoitamaan ulkomaan liiketoimintaansa.

Bill Geller aloittaa Flowmanin myyntikanavien kehittämisestä vastaavana johtajana. Hän on aiemmin toiminut business managerina Agfan sanomalehtiliiketoimintaryhmässä ja sitä ennen muun muassa markkinointijohtajana Autologicilla. Hänen tehtäviin Flowmanissa kuuluu pääasiassa kansainvälisen partneriverkoston kasvattaminen ja markkinointiviestinnän kehittäminen.

Samanaikaisesti Gellerin kanssa aloittaa myös Les Henderson kansainvälisessä myynnissä. Myös hänen taustansa on kv. myyntijohdon tehtävissä, muun muassa Aulogicilla, Stroebbe Graphicsilla ja Punch Graphixilla.

– Tutustuin Flowmanin konseptiin parin viime vuoden aikana. Se osui yhteen täydellisesti minun näkemykseeni alan tulevaisuudesta ja halusin olla mukana luomassa uutta tälle toimialalle. Tällaisten uusien innovaatioiden synnyttäminen ei käytännössä onnistu kuin pienissä omistajavetoisissa yrityksissä, joissa on vielä intohimoa ja tekemisen meininkiä. Siksi otin yhteyttä Flowmanin toimitusjohtajaan ja ehdotin yhteistyötä, Bill Geller kertoo.

– Bill ja Les tuovat Flowmanin johtoryhmään ennen kaikkea kontakteja ja kansainvälistä kokemusta, kertoo Flowmanin toimitusjohtaja Petri Karjalainen.

– He ovat yhdessä Autologicilla ollessaan rakentaneet menestyksekkään maailmanlaajuisen myyntiverkoston ja he tuntevat hyvin alan toimijat kaikilla mantereilla, Karjalainen jatkaa.

Lisätietoja www.flowman.fi.

Share: