Flexolahti lanseerasi uuden HD Flexo -teknologian

15.3.2011 09:51Uutiset » Toimiala

Flexolahti HD Flexo 2.0

Flexolahti tuo markkinoille HD Flexo -version 2.0. Teknologia yhdistää Flexolahden 4000 dpi:n korkearesoluutio fleksopainolaatat ja alan edistyneimmät rasterointitekniikat terävien ja tarkempien kuvien painamiseksi. Se mahdollistaa myös fleksolle haastavien häiveiden painamisen nollaan.

HD Flexo 2.0 tuo uudet työkalut myös kompaktipintojen painatukseen käytössä olevalla painotekniikalla. Uudella MicroCell-tekniikalla toteutetut kompaktipinnat ovat tasaisempia ja värivoimaisempia, mikä tekee pakkausten isoista väripinnoista visuaalisesti parempia.

Värivoiman kasvu lisää toistettavien värien määrää ja mahdollistaa useampien spot-värien painamisen nelivärisarjalla. Tämä vähentää painatusten aloituskustannuksia ja lisää toteuttamisen mahdollisuuksia vapautuvien väriyksiköiden myötä.

HD Flexo 2.0 on kustannustehokas teknologia fleksopainatuksen laadun nostamiseen. Aloituskustannukset pysyvät perinteisellä flekson tasolla ja painojälki on laadultaan syväpainoa vastaavaa.

Teknologia on sertifioitu ja integroitu Flexolahden värihallintaan. ISO 12647-6 fleksostandardin mukaiset vedokset vastaavat painatusta rastereita myöden.

www.flexolahti.fi

Share: