Flexolahden yrityskaupalle vahvistus

14.1.2010 01:00Uutiset » Toimiala

Flexolahti Oy kasvaa edelleen, sillä se on 16.12.2009 allekirjoitetulla liiketoimintakaupalla ostanut Tampereen Repropisteen Oy:n liiketoiminnat ja yrityksen nimen.

Tampereen Repropiste on perustettu vuonna 1974. Yritys on nykyään digitaalisten aineistojen käsittelyyn erikoistunut reprotalo, jonka asiakkaat ovat pakkaus- ja graafisessa teollisuudessa.

Tampereen Repropisteen omistajat ja henkilöstö siirtyvät Flexolahden palvelukseen. Repropisteen ja aiemmin liiketoimintakaupalla Flexolahteen ostetun Tampereen Reprolaatan toiminnot tullaan yhdistämään. Tampereelle muodostetaan yksikkö, joka palvelee flekso- ja offsetpainotaloja alueellisesti ja valtakunnallisesti. Yksikkö jatkaa Tampereen Reprolaatan nimellä ja sen toiminnasta vastaa Raine Liuha.

Liiketoimintakauppa vahvistaa Flexolahden osaamista erityisesti offsetpakkauksissa. Flexolahden värinhallinan- ja pakkausprojektien hallinnan työkalut parantavat jatkossa palvelujen nopeutta ja laatua myös offset-asiakkaille. Eri pakkausmateriaalien ja painomenetelmien hallinta ja luovat hyvät lähtökohdat palvelujen kehittämiselle pakkausten käyttäjien näkökulmasta, Flexolahdelta kerrotaan.

Flexolahti Oy on ns. pakkausdesignien esivalmisteluun, preeglaus- ja fleksopainolaattojen tuotantoon erikoistunut yritys. Flexolahti valmistaa painolaattoja jousto-, paperi-, kartonki- ja aaltopahvipakkausten painamiseen. Yritys työllistää kaupan jälkeen yhteensä 24 henkilöä ja sillä on noin 2,8 miljoonan euron liikevaihto.

Lisätietoja liiketoimintakauppaan liittyen antavat Kai Tornikoski, +358 50 394 6672 ja Raine Liuha +358 50 5969130.

Share: