Flagmore laajentuu yhteistyön avulla

22.6.2017 08:51Uutiset » Toimiala
Flagmoren tekemiä myymäläsomisteita. Kuva: Flagmore.

Suomalainen Flagmore Group ja hollantilainen Dokkumer Vlaggen Centrale (DVC) aloittavat yhteistoiminnan. Flagmore Group on tiedotteen mukaan Skandinavian johtavia liikepaikkamainonnan tekstiilituotteiden valmistajia ja maailman johtavia lasikuituisten lipputankojen valmistajia.

DVC kuuluu Euroopan suurimpiin kaupallisten tekstiilituotteiden ja lippujen valmistajiin. DVC ja Flagmore tarjoavat jatkossa yhdessä asiakkailleen laajemman tuote- ja palveluvalikoiman, nopeammat toimitusajat ja entistä helpomman tilausprosessin.

– Flagmoren valmistamien tekstiilituotteiden päämarkkina-alue on Suomi yhdessä muiden Skandinavian maiden kanssa. Olemme hakeneet yhteistyökumppania erityisesti tekstiilipuolelle jo jonkin aikaa, ja näemme yhteistyön DVC:n kanssa tärkeänä askeleena vahvistaa kummankin osapuolen tuotantoa, myyntiä, tuotekehitystä ja innovaatioita. Näin saadaan aikaan kilpailukykyisempi liiketoimintamalli asiakkaidemme ja molempien yritysten eduksi, sanoo Peter Koivula, Flagmore Groupin toimitusjohtaja ja pääomistaja.

Flagmore on suomalainen kahden perheen omistama yhtiö, jonka liikevaihto on noin 10 miljoonaa euroa. Yhtiöllä on kaksi tuotantoyksikköä sekä neljä myyntikonttoria, jotka yhdessä työllistävät noin 70 henkilöä. Kaikki tekstiilille valmistetut mainosmateriaalit, suurkuvatulosteet ja liputustuotteet valmistetaan silkkipainaen sekä digitaalisesti tulostaen Suomessa. Lipputangot ja niihin liittyvät tuotteet valmistetaan Virossa. Myyntikonttorit sijaitsevat Suomessa, Ruotsissa ja Yhdysvalloissa.

Flagmore vie lipputankoja lähes kaikkiin Euroopan maihin sekä laajasti ympäri maailmaa. Yhtiö on toimittanut lipputangot myös moniin olympialaisiin, joista viimeisimpänä Rio de Janeiroon.

DVC on perheomisteinen 80 työntekijän yritys, jonka liikevaihto on noin 11 miljoonaa euroa. DVC on erikoistunut mainostekstiilien ja lippujen tuotantoon. Sillä on kansainvälisesti yli 20 000 asiakasta, monikansallisista yrityksistä keskisuuriin.

Share: