Finnmail siirtyy omatarvetulostukseen

10.12.2009 01:00Uutiset » Toimiala

Xerox Oy on solminut Finnmail Oy:n kanssa yhteistyösopimuksen, jolla uudistetaan Finnmailin digitaalista tuotantotulostuksen ympäristöä. Xerox toimittaa Finnmailille Xerox 700 -digitaalisen väripainokoneen sekä Xerox Nuvera 120 -painokoneen. Laitteiden asennukset ja siihen liittyvä käyttökoulutus toteutetaan joulukuun aikana.

Suoramarkkinointimateriaalien tuottamiseen erikoistunut Finnmail siirtyy investoinnin myötä toteuttamaan värillisiä digitaalisia töitä oman talon sisällä.

Xeroxin ja Finnmailin välinen viisivuotinen sopimus kattaa painokoneiden lisäksi digitaalisen tuotannon liiketoiminnan kehitystyön, digitaalisen myynnin ja markkinoinnin koulutuksen ja kehityksen sekä värinhallintaympäristön kehittämisen.

– Pystymme investoinnin myötä toteuttamaan asiakkaillemme monipuolisempia ja laadukkaampia painopalveluita. Haluamme hyödyntää palvelutarjonnassamme tehokkaasti myös värillisiä painotuotteita ja muuttuvan tiedon mahdollisuuksia, joiden kysyntä on kasvussa. Värituotannon liikevaihdon osalta odotamme yli 200 prosentin kasvua, kertoo Finnmailin toimitusjohtaja Erkki Kukkonen.

Finnmaililla ei ole aiemmin ollut käytössä Xeroxin tuotantopainokoneita.
– Xerox tarjosi meille parhaan kokonaisratkaisun, johon sisältyy korkealuokkaisen painolaadun lisäksi myös monipuolinen laitteiden käyttöön ja digitaalisten painotuotteiden myyntiin liittyvä koulutus, sanoo Erkki Kukkonen.

Xerox Nuvera 120 – ja Xerox 700 -painokoneet voidaan kätevästi integroida Xerox FreeFlow -digitaalisen työnkulun ratkaisuihin, jolloin palveluntarjoajat voivat tehdä asiakastöitä ympäri vuorokauden ja saavuttaa kustannussäästöjä lisääntyneen automaation kautta.

– Hienoa, että pääsemme tekemään yhteistyötä Finnmailin kanssa, joka on investoinnin myötä siirtymässä toden teolla digitaaliseen tuotantoon. Xeroxin teknologiaa ja palveluita hyödyntämällä Finnmail voi toteuttaa asiakkailleen innovatiivisia värillisiä painotöitä ja muuttuvan tiedon ratkaisuja, kertoo myyntijohtaja Johanna Starck Xeroxilta.

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: