Finn-Opasteille lisää kapasiteettia Arizona-investoinnilla

16.3.2021 13:06Uutiset » Toimiala
Operaattori Jenna Parviainen tulostamassa pistekirjoitusta Arizonalla. Kuva: Canon.

Hyvinkäällä toimiva Finn-Opaste on hankkinut Canon Arizona 1380 XT -tasotulostimen. Investointi nostaa merkittävästi yrityksen tasotulostuskapasiteettia ja mahdollistaa tiedotteen mukaan täysin uusia tulostustuotteita. Esimerkiksi valkoista väriä vaativat työt voidaan tuottaa nopeammilla toimitusajoilla ja aiempaa huomattavasti valkoisempina sekä paremmalla laadulla.

Finn-Opasteille oli jo alkukartoituksessa selvää, että teknologiakumppanilla tulee olla kattavat asiantuntija- ja huoltopalveluresurssit sekä näyttöjä yli vuosikymmenen ajalta tyytyväisistä tasotulostinasiakkaista ympäri suomen.

– Nyt pystymme tarjoamaan huippulaadun ja nopeamman toimitusajan pienistä näppäinkalvoista aina 2,5 x 3,08 m levykokoon asti. Laitteen helppo käyttöliittymä, tulostuksenaikainen lataus ja vähäinen valvonta ovat vapauttaneet operaattoreilta aikaa mm. jälkikäsittelytöihin. Myös laitteen yleinen laatuvaikutelma ja Canonin asiantuntijoiden yhdessä kehittäminen on yllättänyt erittäin positiivisesti, toteaa yrityksen toimitusjohtaja Jarmo Heinonen.

Arizonan väreille myönnetty Greenguard Gold -sertifikaatti mahdollistaa monipuolisten sisätilasovellusten ja -opasteiden tuottamisen vastuullisesti suuressakin mittakaavassa. Lisäksi Canon Arizona-tuoteperheen energiatehokkuus ja väritaloudellisuus sopivat erinomaisesti Finn-Opasteiden arvoihin.

Tulevaisuuden sovelluksia silmällä pitäen RIP-ohjelmiston yhteyteen hankittu Canonin Touchstone -ohjelmistolaajennus mahdollistaa jatkossa mm. sokeainkirjoituksen tuottamisen tulostamalla ja jopa 1 mm korkeiden struktuuripintojen tulostamisen automatisoidusti, ilman erillisiä kalvopohjustuksia ja operaattorin manuaalisia työvaiheita.

Markkinointinimellä Finn-Opasteet toimiva Suomen Käyttötarra Oy on Suomen vanhimpia opasteisiin ja visuaaliseen kommunikaatioon erikoistuneita yrityksiä.

Canon Arizona 1380 XT-tasotulostin. Kuva: Canon.
Share: