Euroopan painoteollisuudesta laaja raportti

4.6.2021 10:45Uutiset » Toimiala

Intergraf on jälleen julkaissut laajan ja kattavan raportin Euroopan painoteollisuuden kehityksestä ja näkymistä. Uusi raportti sisältää taloustiedon lisäksi myös ennusteita graafisen alan ja pakkauspainamisen kehitysnäkymistä vuoteen 2025 asti.

Intergrafin raportti ` The Evolution of the European Graphic Industry` esittelee alan historiallisen kehityksen ja vertailut eri maiden välillä. Raportissa on myös tietoa eri painotuotteiden tuotantomääristä. Tietoa tarjotaan myös painoteollisuudelle tärkeiden alojen kehityksestä: paperin, värien, energian ja postipalvelujen näkymistä.

Tämän vuoden raportti sisältää myös katsauksen Britannian painoteollisuuden näkymistä Brexitin jälkeen. Raportti on saatavilla myös muille kuin Intergrafin jäsenille. Katso tästä.

Intergraf on Euroopan painoteollisuutta edustava järjestö. Kun Britannia, Norja ja Sveitsi lasketaan mukaan, Euroopan painoteollisuus käsittää noin 112 000 yritystä. Niistä 95 % on pk-yrityksiä. Ala työllistää 640 000 ihmistä ja liikevaihtoa syntyy noin 82 miljardia euroa.

Share: