Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Emilia Miettinen Voima-lehden uudeksi päätoimittajaksi

30.11.2022 10:03Uutiset » Toimiala
Emilia Miettinen. Kuva: Rosebud.

Voima-lehden päätoimittajana vuoden 2022 alusta toiminut Emilia Männynväli siirtyy vuoden vaihteessa uusiin tehtäviin. Voima Kustannus Oy:n hallitus on valinnut hänen seuraajakseen Emilia Miettisen 1.1.2023 alkaen.

Miettinen on toiminut viimeiset kaksi vuotta Le Monde diplomatiquen Kirjallisuusliitteen vastaavana toimittajana. Valmistuttuaan filosofian maisteriksi Helsingin yliopistosta hän on työskennellyt kustannusalalla. Voiman päätoimittajaksi hän siirtyy vanhempainvapaalta Aula & Co:n myyntipäällikön tehtävistä.

– Turuille ja toreille jalkautuvana, mutta myös verkossa ilmestyvänä ilmaisjakelulehtenä Voima on erittäin saavutettava, ja siten poikkeuksellisen merkittävä journalistinen ääni Suomessa. Maan suurilevikkisimpänä yhteiskunnallisena kulttuurilehtenä Voimalla on tärkeä tehtävä tuoda esiin asioita ja ääniä, jotka jäävät yhteiskunnallisessa keskustelussa liian vähälle huomiolle, mutta myös raivata lisää tilaa laadukkaalle kulttuurijournalismille kautta eri taiteenalojen, Miettinen sanoo.

Voima-lehden painosmäärä on lehden ilmoituksen mukaan 60 000 kappaletta. Lehti ilmestyy 10 vuodessa ja sitä jaellaan valtakunnallisesti ilmaisjakeluna. Lehteä lukee säännöllisesti tai silloin tällöin yli 180 000 henkeä TNS Kantarin tutkimuksen mukaan.

Lehteä julkaisee Voima Kustannus Oy, jonka liikevaihto oli 285 000 euroa vuonna 2021. Ennen koronapandemiaa yrityksen liikevaihto oli 373 000 euroa vuonna 2019.

Array
Share: