Elido panostaa suurkuvaan ja diginäyttöihin

26.2.2021 08:23Uutiset » Toimiala
Ricoh Pro T7210 UV LED -tasotulostimen maksimi tuotantonopeus on jopa 100 m2/h ja tulostusala 2100 mm x 3200 mm. Kuva: Ricoh.

Docus Oy ja Elido Oy ovat solmineet kumppanuussopimuksen, jonka myötä Docus toimittaa Elidolle Ricoh Pro T7210 UV LED -tasotulostimen ja Docus Digital Signage -palvelut. Elido voi tarjota asiakkailleen entistä laajemmat palvelut uuden tasotulostimen sekä digitaalisten mainos- ja infonäyttöratkaisujen avulla.

Investoinnilla ja yhteistyösopimuksella Elido hakee lisää tuottavuutta, monipuolisuutta ja laatua erityisesti kasvavan sisustusalan tulostustarpeisiin. Ricoh T7210 -tasotulostin korvaa Canonin Oce Arizona -tasotulostimen. Docus Digital Signage -palvelut täydentävät Elidon sisällöntuotantopalveluita.

Elido saa uuden investoinnin myötä tuotantoonsa lisää tehokkuutta ja laatua. Tuotannon läpimenoaika on yrityksen mukaan nyt yli kaksi kertaa tehokkaampaa kuin aikaisemmin. Yrityksen mukaan myös valkoisen värin tulostamisen tehokkuus ja laatu paranevat. Tulostimesta vakiona löytyvä primer avaa uusia mahdollisuuksia hankalille materiaaleille tulostettaessa.

Elido Oy on vuona 2009 perustettu puhtaasti kotimainen täyden palvelun markkinointi-, viestintä- ja digitoimisto. Elido tuottaa suurkuvatuotteita markkinointiin, sisustukseen, brändäykseen, tapahtumiin ja teollisuuteen.

Docus Oy tarjoaa graafisen alan ammattilaisille ratkaisuja tulostimien, ohjelmistojen ja jälkikäsittelylaitteiden osalta.

Share: