Elido panostaa lisää suurkuvatuotantoon

19.12.2016 09:47Uutiset » Toimiala
Kuvassa T-Print Graphicsin toimitusjohtaja Tommi Kiuru ja Elidon toimitusjohtaja Margit Lindholm.
T-Print Graphicsin toimitusjohtaja Tommi Kiuru ja Elidon toimitusjohtaja Margit Lindholm.

Keravalainen mainostoimisto Elido Oy panostaa lisää suurkuvatuotantoon. Yritys on ostanut T-Print Graphics Oy:ltä isot tasokoneet, jotka sijoitetaan Elidon Länsimainos-tuotantoyksikköön Juvanmalmille.

Ostetut laitteet ovat Arizona 550XT -tasotulostin ja Summa F1612 -tasoleikkuri. Koneiden muuttoa on valmisteltu huolella, ja ne ovat tuotantokunnossa viimeistään jouluviikolla.

– Isojen tasokoneiden hankinta laajentaa mahdollisuuksiamme palvella asiakkaitamme laajemmin, nopeammin ja yksilöllisemmin. Nämä tasokoneet ovat markkinoiden edelläkävijöitä, ja niiden tulostus- ja leikkausjälki huippuluokkaa, kertoo Elido Oy:n toimitusjohtaja Margit Lindholm.

Elidon palvelut kattavat kaiken mainonnan – suunnittelusta toteutukseen ja tuotannosta asennukseen asti. Elido Oy:n liikevaihto oli 0,6 miljoonaa euroa lokakuussa 2016 päättyneellä tilikaudella.

– Keskitymme jatkossa vahvaan osaamisalueeseemme kirjapainopalveluihin ja niiden kehittämiseen. Halusimme siirtää suurkuvatuotannon osaaviin käsiin. Tulemme tekemään tiivistä yhteistyötä Elidon kanssa, joten asiakkaamme saavat edelleen samat tehokkaat ratkaisut kauttamme, kertoo T-Print Graphicsin toimitusjohtaja Tommi Kiuru.

T-Print on kotimainen perheyritys, joka valmistaa paino- ja messutuotteita asiakkaiden markkinoinnin sekä viestinnän tarpeisiin.

Share: