Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Efin Fiery-liiketoiminta omaksi yhtiöksi

27.1.2023 10:07Uutiset » Toimiala

Yhdysvaltalainen pörssiyhtiö Efi jakaantuu kahdeksi yhtiöksi. Fiery-liiketoiminta yhtiöitetään ja se jatkaa digitaalisen painamisen ohjelmistojen kehittämistä.  Efi keskittyy inkjet-painokoneiden kehittämiseen. Molemmissa globaalisti toimivissa yhtiössä pääomistajana jatkaa sijoitusyhtiö Siris Capital.

Efin Fiery-palvelin ja sen työnkulkuohjelmisto ovat tiedotteen mukaan markkinajohtajia maailmassa. Niillä yli kaksi miljoonaa käyttäjää. Fiery on laiteriippumaton ohjelmisto, jota useat laitevalmistajat tarjoavat osana ratkaisuaan.

Fieryn toimitusjohtaja tulee olemaan Toby Weiss, joka on pitkään johtanut Fiery-liiketoimintaa Efissä. Uuden Fiery-yhtiön hallituksen puheenjohtaja on Jeff Jacobson. Hän jatkaa myös Efin hallituksen johdossa.

– Fiery tulee jatkamaan kiinteää yhteistyötä OEM-partneriensa kanssa ja näihin kuuluu myös Efi. Keskitymme lisäämään digitaalisen painamisen arvoa maailmanluokan värinhallinnalla, korkeatasoisella kuvan prosessoinnilla ja automaattisella työnkululla, Weiss sanoo.

Efi tunnetaan inkjet-tekniikalla toimivista suurkuvatulostimistaan. Niitä käytetään erityisesti pakkausalalla, myymälämarkkinoissa, tekstiilien tulostamisessa sekä rakennus- ja sisutusmateriaalien tuottamisessa. Tuotemerkkejä ovat mm. Nozomi, Efi Vutek ja Efi Reggiani.

Efin uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Frank Pennisi, joka on viimeksi ollut toimitusjohtajana Orora Packaging Solutions -yhtiössä.

Efin uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Frank Pennisi. Kuva: Efi.
Share: