Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

EFI keskittyy mustesuihkuun ja Fiery-palvelimiin

7.1.2022 10:55Uutiset » Toimiala
Uuden eProductivity Software -ohjelmistotalon toimitusjohtaja on EFI:n EPS-yksikön johtajana toiminut Gaby Matsliach. Kuva: EFI.

Amerikkalainen EFI-konserni kertoo keskittyvänsä mustesuihkutekniikkaan ja Fiery-palvelimiin. EFI on ulkoistanut MIS- ja ERP-ohjelmistojen liiketoimintansa uudelle eProductivity Software -yritykselle, jonka omistaa sijoitusyhtiö Symphony Technology Group.

EFI on vuosien varrella rakentanut MIS- ja ERP-ohjelmistoista merkittävän liiketoiminnan mm. yritysostojen avulla. Tähän liiketoimintaan kuuluu myös MarketDirect StoreFront -verkkokauppaohjelmisto. Nyt nämä liiketoiminnat ovat omassa yhtiössä, jonka kanssa EFI kertoo jatkavansa kiinteää yhteistyötä.

Uudella eProductivity Software -yrityksellä on tiedotteen mukaan yli 4 000 asiakasta maailmassa. Asiakkaina on kaupallisia painotaloja, julkaisujen painajia sekä pakkausten ja etikettien painajia. Uuden yrityksen toimitusjohtaja on EFI:n EPS-yksikön johtajana toiminut Gaby Matsliach.

EFI:n toimitusjohtaja Jeff Jacobson kertoo yrityksen kiihdyttävän investointejaan mustesuihkupainamisen ja Fiery-palvelimien liiketoiminnoissa ollakseen markkinoiden selvä ykkönen.

Tammikuussa järjestettävä EFI Connect -käyttäjäkokous tulee olemaan molempien yritysten yhteinen tilaisuus.

Share: