Durstin tekstiilitulostimia display-palvelukeskuksiin

23.5.2017 08:03Uutiset » Toimiala
Fespassa sopimuksen tekivät vasemmalta oikealle Peter Bray (Durst), Harald Oberrauch (Durst), Philippe Bouffant (Ultima), Osvaldo Gallio (Ultima), Christoph Gamper (Durst) ja Barbara Schulz (Durst).

Suurkuvatulostimien valmistaja Durst on tehnyt yhteistyösopimuksen eurooppalaisen Ultima Displays -yrityksen kanssa. Display-tuotteiden toimittaja ottaa käyttöön Durstin tekstiilitulostimia palvelukeskuksissaan Euroopassa.

Fespa-messuilla julkistetun sopimuksen mukaan Durst Rhotex 325 -tulostinjärjestelmä asennetaan Nantesiin Ranskaan. Seuraavat kolme järjestelmää otetaan käyttöön Britanniassa Corbyssä, Gdanskissa Puolassa ja Padovassa Italiassa. Näihin paikkoihin perustetaan yrityksen ´Centres of Excellences´.

Ultima Displays tarjoaa tuotteita ja palveluita display-markkinoille. Tuotteisiin kuuluvat mm. bannerit, mainostekstiilit, seinät, ständit ja valaistusjärjestelmät. Yritys tekee tulostusta noin 6 000 asiakkaalleen, jotka ovat näiden tuotteiden jälleenmyyjiä 28 maassa. Ultima Displays -yrityksen liikevaihto on 44 miljoonaa euroa ja henkilökunnan määrä 285.

– Investointimme auttavat asiakkaitamme tarjoamaan erinomaista laatua teollisella edullisten kustannusten tuotannolla. Tuotantoaika tulee olemaan superlyhyt, jotkut työt voidaan tulostaa ja toimittaa tilausta seuraavana päivänä, kun nyt on voitu joutua odottamaan jopa yli viikko, sanoo Ultima Displays -yrityksen toimitusjohtaja Philippe Bouffant.

Durstin Rhotex 325 on monipuolinen tekstiilitulostin, jolla voidaan tehdä sekä tekstiilien suoratulostusta että siirtosublimaatiotulostusta vesipohjaisilla dispersioväreillä.

 

Share: