Dokument-Tarra hankkii HP:n digipainokoneen

26.9.2019 11:18Uutiset » Toimiala

 

Dokument-Tarra panostaa nyt etikettien digitaaliseen tuotantoon. Kuva: Dokument-Tarra.

Etikettitipainotalo Dokument-Tarra Oy on tehnyt investoinnin uuteen digitaaliseen tuotantotekniikkaan. Yritys on hankkinut HP Indigo 6900 -digipainokoneen ja ABG:n viimeistelylinjan. Visutech toimittaa ne painotalolle marraskuussa.

HP Indigo 6900 soveltuu etikettien ja joustopakkausten digitaaliseen tuotantoon. Dokument-Tarralle uuden koneen päähyödyt ovat mahdollisuus painaa etikettejä erikoistehosteilla ja muuttuvalla datalla. Investointi mahdollistaa myös high end -etikettien teon ja arvon lisäämisen tuotteisiin.

– HP:n erinomainen ja monipuolinen digitaalinen painotekniikka mahdollistaa meille uudet asiakkuudet ja tuotesegmentit. Uskomme, että nykyiset ja tulevat asiakkaat arvostavat tätä investointia ja se tulee kirittämään meitä vielä nopeampaan kasvuun, sanoo Dokument-Tarra Oy:n toimitusjohtaja Jari Eskelinen.

Dokument-Tarra Oy on perheomisteinen etikettitalo, joka on perustettu vuonna 1987. Yrityksellä on kaksi tuotantolaitosta, Keuruulla ja Kemissä. Yrityksen liikevaihto on noin 6 miljoonaa euroa ja henkilökunnan määrä 32.

Share: