Docus vahvistaa tuotantolaitetiimiään

5.3.2020 12:50Uutiset » Toimiala
Tomi Miilumäki (vas.) ja Jussi Patrikainen liittyvät Docuksen tuotantolaitetiimiin. Kuvat: Docus.

Docus Oy:n tuotantolaitetiimi vahvistuu vuodelle 2020 kahdella uudella tekijällä. Tomi Miilumäen vastuualueena ovat Ricohin uudet taso- ja rullatulostimet sekä arkkisyöttöiset tuotantotulostimet. Jussi Patrikainen vastaa Docus Oy:n tuotantolaitteiden käyttöönottopalveluista, teknisestä tuesta ja hän toimii tuotantotulostamisen asiantuntijana.

Tomi Miilumäki siirtyy Antaliksen palveluksesta. Tomin vastuualueena ovat Ricohin uudet taso- ja rullatulostimet sekä arkkisyöttöiset tuotantotulostimet.

Tomi on koulutukseltaan tuotantotalouden diplomi-insinööri ja hänellä on pitkäaikainen kokemus suurkuvatuotannon parista niin laiteratkaisujen kuin materiaalienkin puolelta. Aikaisemmin Miilumäki on myynyt suurkuvaratkaisuja Brand Factory Finland Oy:ssä ja Antalis Oy:ssä.

Jussi Patrikainen vastaa Docus Oy:n tuotantolaitteiden käyttöönottopalveluista ja teknisestä tuesta sekä toimii tuotantotulostamisen asiantuntijana. Docukselle Jussi siirtyy Signcom Oy:stä. Jussi on koulutukseltaan Mediatekniikan Insinööri EVTEK -ammattikorkeakoulusta.

Jussin vahvuuksia ovat mm. värinhallinta ja profilointi, tekninen osaaminen ja halu ratkaista asiakkaidensa tuotannolliset haasteet.

– On hienoa saada kasvavaan tiimiimme lisää osaamista. Tomin liiketoiminallinen- ja Jussin tekninen osaaminen suurkuvatulostamiseen auttaa Docus Oy:tä olemaan entistä parempi ja vahvempi kehittyvässä graafisen alan markkinassa, sanoo Docus Oy:n Jari Kunnas.

Share: