Docus ja T-Print investoivat vahvasti kumppanuuteen

23.10.2020 08:39Uutiset » Toimiala
Docuksen showroomissa on esillä mm. Ricohin T7210 UV LED tasotulostin. Kuva: Ricoh.

Ricohin digipainolaitteita tarjoava Docus ja painotalo T-Print ovat tehneet merkittävän ja poikkeuksellisen sopimuksen pitkäaikaisesta yhteistyöstä. Docus rakentaa uuden Showroomin Vantaan Tammistoon. Sen yhteyteen tulee huippumoderni digitaalinen paino, jota isännöi T-Print Painotalo Oy.

Investointi on molemmille yrityksille historian suurin. Sekä T-Print että Docus hakevat kasvua liiketoiminnoilleen kumppanuuden, uusien tuotteiden ja palveluiden avulla.

Marraskuussa valmistuva Showroom tulee tiedotteen mukaan olemaan ainutlaatuinen. Siinä on tilaa yhteensä yli 1 000 m2, ja se rakennetaan asiakkaiden ja kumppaneiden tarpeita varten. Showroomissa on paljon mielenkiintoista nähtävää graafisenalan yrittäjille, mainostoimistoille, viestinnän ja johtamisen ammattilaisille, suunnittelijoille sekä erityisesti painoalan yrittäjille.

Showroomissa ovat esillä laajasti digitaalisen painamisen mahdollisuudet ja digitaaliset näyttöratkaisut aidoissa ympäristöissään. Nähtävillä ovat uusimmat ideat ja ratkaisut, joiden avulla voidaan tehdä kannattavaa liiketoimintaa. Showroomin avajaiset pidetään marraskuun aikana. T-Printin tuotanto ja palvelut siirtyvät marraskuun alussa Vantaan Tammistoon. Docus on jo siirtänyt toimintansa Tammistoon.

Digipainossa alan uusinta tekniikkaa

Digipainoon tulevat uusimmat Ricohin digitaaliset arkkipainokoneet Ricoh Pro C9200 ja Ricoh Pro C7200X varustettuna useilla lisäväriyksiköillä. Jälkikäsittelylaitteistot ovat myös uusinta tekniikkaa mm. Duplon 600 automaattinen on-line vihkolinjasto ja Duplon 646 monitoimiviimeistelijä.

Suurkuvatuotantoon tulevat huipputehokkaat Ricohin T7210 UV LED tasotulostin ja Ricoh Pro L5160 lateksitulostin. Suurkuvatuotannon leikkaus suoritetaan Multicamin Celero 7 tasoleikkurilla, joka on Multicamin lippulaivatuote graafiselle toimialalle. Tasoleikkuria esitellään Suomessa samalla ensimmäistä kertaa.

Työnkulku digipainossa hoituu Efin Jobflown avulla, ja asiakkaiden tilaukset tulevat painoon tilausjärjestelmän kautta. Värinhallinta suoritetaan Efin, Color Gaten ja Color Logicin tuotteilla.

Docus Oy on Suomen johtava digitaalisten arkkituotantokoneiden toimittaja ja markkinajohtaja yhdessä Ricohin kanssa. Docus on Ricohin Corporate Partner ja Efin Platinum Partner – ainoana Suomessa.

T-Print Painotalo Oy on vuonna 1988 perustettu perheyritys, jonka pääpaikka on aikaisemmin ollut Hyvinkäällä. Yritys on palkittu Hyvinkään vuoden yrityksenä vuonna 2018. T-Printillä työskentelee 11 painoalan ammattilaista.

T-Printillä työskentelee 11 painoalan ammattilaista. Kuva: T-Print.
Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Katso yrityksen Docus estradisivu
Share: