Document Houselle uusi toimitusjohtaja

3.6.2010 11:34Uutiset » Toimiala

agi on

Document House Oy:n toimitusjohtajaksi ja osakkaaksi on nimitetty Jari Rinne. Rinne siirtyy uuteen tehtävään Hewlett-Packardilta, jossa hän on toiminut kuvankäsittely- ja tulostusliiketoiminnan johtajana sekä johtoryhmän jäsenenä.

”Lähden innolla luotsaamaan Document Housea Suomen johtavaksi asiakirjahallinnan palveluja tarjoavaksi palveluyhtiöksi. Pystymme toteuttamaan laajempien palvelu- ja ulkoistusprojektien hoitamisen valtakunnallisesti. Haluamme kasvaa markkinoita selkeästi nopeammin, ja kasvua haemme erityisesti yritysten koko asiakirjahallinnan palveluista sekä graafisen alan asiakkuuksista”, kertoo Document Housen toimitusjohtaja Jari Rinne.

Asiakirjahallinnan palvelut tarjoavat mahdollisuuden hallita tehokkaasti tulostukseen liittyviä kustannuksia ja vapauttaa it-resursseja ydinliiketoimintaan.

”Tulostuksen optimointi tarjoaa it-puolella yhden suurimmista vielä melko lailla hyödyntämättömistä säästömahdollisuuksista yrityksille. Kehitämme jatkuvasti uusia palvelukonsepteja, jotka soveltuvat myös erinomaisesti voimakkaasti kasvavaan digitaaliseen maailmaan jossa asiakirjoja käsitellään yhä enemmän sähköisesti. Document House on saavuttanut vahvan markkina-aseman ja yhtiö tunnetaan korkealuokkaisesta osaamisestaan”, sanoo Jari Rinne.

Lisätietoja: http://www.documenthouse.fi

Document House Oy rakentaa ja hallinnoi toimivia kokonaisuuksia, joiden avulla yhtiön asiakkaille tarjotaan uusia ja parempia tapoja käsitellä asiakirjoja. Vuonna 1991 perustettu yhtiö on Pohjoismaiden suurin Xerox-jälleenmyyjä. Yhtiön vuoden 2009 liikevaihto oli 16,2 miljoonaa euroa.

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: