Dekolevy siirtyy Kalle Medialle

12.10.2011 19:27Uutiset » Toimiala

Fuusio

Suurkuvatulostimien ja tulostustarvikkeiden toimittajana tunnettu Kalle Media Oy on hankkinut omistukseensa Dekolevy Oy:n koko osakekannan perjantaina 7.10. Kauppa on jatkoa Kalle Median kasvustrategialle. Edellinen yritysosto tehtiin viime vuoden lopussa, jolloin monipuolisia messu- ja mainostelineratkaisuja tarjoava Kuvaviidakko Oy siirtyi Kalle Median omistukseen.

Kalle Media Oy:n toimitusjohtaja Juha Myllyniemi valottaa yrityskaupan taustaa:

– Kalle Media pyrkii laajentamaan tuotevalikoimaansa johdonmukaisesti, jotta asiakkaamme saavat kaiken tarvitsemansa saman katon alta. Meidän on kyettävä kasvamaan asiakkaittemme mukana. Dekolevyn edustamat laitteet, tarvikkeet ja materiaalit täydentävät hienosti nykyistä valikoimaamme eikä tuotevalikoimissamme ole nimeksikään päällekkäisyyksiä.

Laajentunut asiakaskunta on Myllyniemen mukaan yksi kaupan arvokkaimmista anneista:

– Dekolevy on alalla pitkään toiminut, tunnettu ja arvostettu yritys. Kaupan mukana saamme arvokasta asiakaskuntaa.

Myllyniemi uskoo myös yrityskoon kasvun parantavan Kalle Median kilpailukykyä:

– Suuremmalla yrityksellä on paremmat mahdollisuudet kehittyä ja etsiä uusia asioita sekä tehostaa toimintaansa.

Yrityskaupan myötä Kalle Media yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto nousee yli kuuteen miljoonaan euroon ja henkilökunnan määrä kasvaa seitsemääntoista. Dekolevyn työntekijät siirtyvät Kalle Median palvelukseen vanhoina työntekijöitä.

Kalle Media Oy

Kalle Media Oy syntyi vuonna 1996, kun monikansallinen Hoechst AG yhtiöitti toimintansa pienempiin yksiköihin. Nykyisin yhtiö on yksityisessä omistuksessa ja erikoistunut large format printing -tuotteisiin sekä teknisellä että julistetulostussektorilla. Kalle Median edustuksessa ovat mm. Seiko I Infotec ja Hewlett Packard -suurkuvatulostimet sekä Caldera RIP -ohjelmistot. Teknisen (CAD/GIS) tulostamisen puolella yritys edustaa KIP-tulostimia ja skannereita sekä ES-TE-taittolaitteita. Kalle Media tarjoaa lisäksi huoltopalvelun edustamiinsa laitteisiin ja kattavan valikoiman erilaisia tulostusmateriaaleja ja -tarvikkeita.

Dekolevy Oy

Vuonna 1987 perustettu Dekolevy Oy tunnetaan parhaiten KAPA-levyjen maahantuonnistaan. Valikoimiin kuuluu runsaasti muitakin mainosalan materiaaleja ja -tarvikkeita sekä koneita. Tärkeimmät tuotemerkit Kapan lisäksi ovat Dilite, Forex, Foam-X, Re-board, Metamark, X-Film, Siser, Nielsen, Keencut sekä Euromedia.

Share: