Coloro ostaa VHB Concept Oy:n

23.10.2018 08:18Uutiset » Toimiala
VHB:n toimitusjohtaja Ben Lindgrenistä (vas.) tulee kaupan myötä Coloron osakas. Coloron toimitusjohtaja on Jyrki Narinen.

Uusi graafisen alan yritys Coloro ostaa VHB Concept Oy:n ja laajentaa toimintaansa myymälä- ja messurakenteiden, asennusten ja brändäämisten tuotantoihin. VHB Conceptin liikevaihto on tänä vuonna noin 2 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on 12.

VHB Concept on perustettu vuonna 2016 ja sen liikevaihto oli 0,9 miljoonaa euroa vuonna 2017.

– VHB on kasvanut rajusti heti toiminnan käynnistymisestä alkaen. Tavoitteemme on kiihdyttää kasvua entisestään osana isompaa kokonaisuutta. Myymälämarkkinoinnin ja toimitilabrändäysten määrä on kasvanut merkittävästi viime vuosina ja niiden muutosfrekvenssi on kiihtynyt. Ketterän, valtakunnallisesti toimivan toteuttajan tarve on kasvanut merkittävästi. VHB:n hankkiminen tukee kasvutavoitteitamme myymälämarkkinoinnin tuotantojen saralla, kertoo Coloron toimitusjohtaja Jyrki Narinen.

– Olemme saaneet toimintamme hyvään vauhtiin. Aivan erityisesti toimitilabrändäysten ja mainosasennusten tuotantojen kehitys ovat yllättäneet meidät positiivisesti. Graafisen alan konsolidoitumisen kiihtyessä oli helppo valinta liittyä tuoreen, yrittäjävetoisen Coloron joukkoihin, perustelee VHB:n toimitusjohtaja Ben Lindgren, josta tulee kaupan myötä Coloron osakas.

VHB on panostanut asennustoimintojen ohella suurkuvatuotantoon ja jälkikäsittelyyn. Helsingin Konalassa toimiva VHB siirtää suurkuvatuotantonsa Coloron pääkonttorin yhteyteen Vantaan Vapaalaan. Asennus- ja rakentamistoiminnot jäävät Konalan toimipisteeseen.

Coloro CLR Oy on vuonna 2018 perustettu, 39 henkeä työllistävä graafisen alan kasvuyritys.

Share: