Coloro aikoo kolminkertaistaa display-tuotantonsa

27.8.2020 12:27Uutiset » Toimiala
Coloro Grandin Niko Vikström, Timo Marttinen ja Jarmo Syrjälä ovat erikoistuneet display-tuotteisiin. Kuva: Coloro.

Coloro jatkaa panostustaan myymälämateriaaleihin palkkaamalla Timo Marttisen johtamaan Tampereella sijaitsevaa Coloro Grandia. Yrityksen tavoitteena on display-tuotannon kolminkertaistaminen.

Entinen Silkkipaino Mäkisalo siirtyi vuosi sitten osaksi Coloro-ryhmää, jolloin alkoi tiedotteen mukaan Coloro Grand -nimellä nykyisin toimivan yksikön kehittäminen eturivin display-toimittajien joukkoon.

– Toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto sekä Lönnbergillä pitkän uran tehneen Jarmo Syrjälän palkkaaminen ovat saaneet yksikön hyvään vauhtiin. Timo Marttisen saaminen osaksi tiimiämme oli se viimeinen lenkki joka tarvittiin, jotta tavoitteemme noususta kotimaisen display-tuotannon etujoukkoihin on mahdollista, Coloron toimitusjohtaja Jyrki Narinen sanoo.

Timo Marttinen tunnetaan Display Packin entisenä omistajana ja tuotantojohtajana. Hänellä on vahva osaaminen silkkipainamisesta sekä display-tuotannosta. Coloron joukkoihin liittyminen oli Marttiselle helppo valinta.

– Olen jo pitkään seurannut Coloron omistajien tekemisiä, ja heidän intohimonsa on tehnyt minuun vaikutuksen. Sain oivallisen mahdollisuuden soveltaa kaikkea jo oppimaani uudenlaisessa ympäristössä. Erityisen vakuuttunut olen Tampereen yksikön työn laadusta sekä Coloron rakennesuunnitteluyksikön osaamisesta. Ilman huolellista suunnittelua ei synny kunnollista lopputuotetta, Marttinen sanoo.

Colorolla on Suomen suurin silkkipainokapasiteetti display-tuotteiden valmistamiseen. Isoformaattiset 4- ja 2-väriset silkkipainokoneet mahdollistavat tasapäisen kilpailun jopa ulkomaantuontia vastaan. Yhdistettynä Coloron Vantaan suurkuva- ja jälkikäsittelykapasiteettiin pystytään palvelemaan kaupan alan asiakkaita muutaman kappaleen piensarjatuotannoista aina tuhansien kappaleiden volyymitilauksiin saakka.

Coloro Grand Oy on osa Coloro-ryhmää, jonka pääkonttori sijaitsee Vantaalla. Konserni työllistää noin 50 henkeä ja sen liikevaihto vuonna 2019 oli reilut 7 Meur.

Share: