CheckPointin omistus yrityksen johdolle

16.6.2021 08:00Uutiset » Toimiala
CheckPointin uudet omistajat ovat Nicholas Nordström (vas.) ja Timo Yli-Salomäki. Kuva: CheckPoint.

Markkinointi- ja viestintätoimisto CheckPointissa tapahtuu sukupolvenvaihdos, kun perustajajäsenet Kauko Räisänen, Arto Korpi ja Jaakko Mansikkamäki luopuvat omistuksestaan. CheckPointin omistus siirtyy kokonaisuudessaan yrityksen johdolle.

CheckPointin toimitusjohtajan Nicholas Nordströmin mukaan omistusjärjestelyn taustalla on ensisijaisesti halu turvata yhtiön tulevaisuus.

– Nykyinen pääomistaja Kauko Räisänen halusi luopua omistuksestaan ja siirtyä eläkkeelle, jonka seurauksena muutos tuli ajankohtaiseksi. Meille oli luonnollista ilmaista mielenkiintomme ostaa yhtiö kokonaisuudessaan hallituksen puheenjohtajan Timo Yli-Salomäen kanssa, ja jatkaa yhtiön kehittämistä myös tulevaisuudessa. Omistajamuutos ei tule vaikuttamaan CheckPointin asiakkaisiin muuten kuin että yhtiön uudet omistajat ovat lähempänä asiakkaan arkea, kertoo Nordström.

CheckPointin nykyinen palveluportfolio ja henkilöstö jatkavat tiedotteen mukaan tuttuun tapaan tarjoten laadukkaita ja kustannustehokkaita ratkaisuja yritysten markkinointiviestinnän tarpeisiin. CheckPoint on säilyttänyt asemansa asiakkaidensa merkittävä yhteistyökumppanina, ja kasvattanut toimintaansa myös viime vuosien aikana.

Golden CheckPoint Production Oy on vuonna 2007 perustettu luova suunnittelu- ja tuotantotoimisto, joka toteuttaa ratkaisuja kotimaisten ja kansainvälisten yritysten markkinoinnin ja viestinnän tarpeisiin. Yrityksen liikevaihto oli 1 milj. euroa vuonna 2020 ja henkilökunnan määrä 15.

Share: