Canonista Olympiastadionin yhteistyökumppani

21.8.2020 11:39Uutiset » Toimiala
Olympiastadionilla tullaan tiedotteen mukaan näkemään Canonin kuvantamisratkaisuja. Kuva: Canon/Wellu Hämäläinen.

Canon ja Olympiastadion ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Canon toimii Olympiastadionin uuden aikakauden yhteistyökumppanina. Yhteistyön myötä Canonin eri kuvantamisratkaisuita tullaan näkemään stadionin uudistetuissa tiloissa. Uudistettu Olympiastadion on juuri avattu käyttöön.

– Canonin kumppanuustoimintaa ohjaa Kyosei-yritysfilosofia. Kyosei on japania ja tarkoittaa elämistä ja työskentelemistä yhdessä yhteisen hyvinvoinnin eteen. Samankaltainen periaate toteutuu hienosti myös Olympiastadionin toiminnassa, jossa pyritään tuomaan ihmisiä yhteen sekä edistetään henkistä ja fyysistä hyvinvointia kansallisuudesta tai taustasta riippumatta. Yhteistyön kautta saamme Helsinkiin kodin, jossa voimme kohdata asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme suomalaisille tärkeässä historiallisessa ja vaikuttavassa ympäristössä innostavien tarinoiden keskellä, toteaa Canon Oy:n markkinointi- ja viestintäjohtaja Markus Winnett.

Olympiastadion on tiedotteen mukaan tehty ja uudistettu yhteisiä elämyksiä varten. Uudistamisen jälkeen stadion on avoin kohtauspaikka niin paikallisille kuin matkailijoille myös tapahtumien ulkopuolella. Suomalainen funktionalismin tähti tarjoaa elämykselliset puitteet muistojen rakentamiseen yhdessä myös tulevaisuudessa.

– Olympiastadionin toiminnan keskeinen tavoite on toimia ja työskennellä yhteisen hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden edistämiseksi. Stadionin ja Canonin yhteinen arvopohja on erinomainen perusta kumppanuudelle tuleviksi vuosiksi, sanoo Olympiastadionin markkinointi- ja viestintäjohtaja Marju Paju.

Share: