Canonilta drupassa uutuuksia

17.4.2008 17:14Uutiset » Toimiala

Canonin vahva panostus graafisen alan ratkaisuihin näkyy konkreettisesti drupa-messuilla Dusseldorfissa touko-kesäkuun vaihteessa. 2000 neliön osastollaan hallissa 8a/B46 Canon esittelee ennätysmäärän mullistavia uutuuksia: uusia laitteita, uusia ohjelmistoja ja kumppanuuksia, jotka puhuttavat yrityksen mukaan vielä messujen jälkeenkin.

Uudet imagePRESS C6000 ja imagePRESS C6000VP laajentavat Canonin ennestään monipuolista tarjoamaa digitaalisen painamisen markkinalla. Kyseessä on pikkuvelimalli Canonin menestyneelle imagePRESS C7000VP:lle. Vuoden 2008 loppupuolella on luvassa myös joukko uusia mustavalkoisia imagePRESS-sarjan laitteita, joista saanemme esimakua drupassa.

Canon imagePROGRAF iPF720 on puolestaan tuoteuutuus suurkuvatulostukseen, joka on suunnattu tietokoneavusteisen suunnittelun ja karttojen käsittelyn tueksi. imagePROGRAF iPF720 on yksi luokkansa nopeimmista suurkuvatulostimista. 80 gigatavun kiintolevyn ansiosta tulostustöiden käsittely on poikkeuksellisen tehokasta. Tulostustöiden läpimenoajat lyhenevät ja kiintolevytilaa voidaan hyödyntää työkalumaisesti.

Ohjelmisot ja kumppanuus Agfan kanssa

Ohjelmistopuolella uutuuksia on luvassa muun muassa tulostuksenhallintaan. Paino- ja tulostustöiden automatisointia helpottava Helix Production Workflow jatkaa uniFLOW Output Managerin viitoittamaa tietä. Paino- ja tulostuspalveluiden tarjoajille suunnattu ohjelmisto säväyttää ennennäkemättömällä tavalla yhdistämällä tehokkuuden ja helppokäyttöisyyden.

Canonin ja Agfa Graphicsin käynnistämä strateginen yhteistyö on merkittävimpiä uusia kumppanuuksia graafisella alalla. Yhteistyö yhdistää Canonin imagePRESS-painokoneet Agfa Graphicsin uuteen Apogee Suite -ohjelmistokokonaisuuteen. Laiteteknologian integrointi entistä vahvemmin työnkulkuihin tuo yrityksen mukaan asiakkaille aitoja, konkreettisia hyötyjä.

Lisätietoja:
Canon Oy, Ammattitulostusratkaisut, markkinointipäällikkö Juha Wallin, puhelin 010 544 4327.
www.canon.fi

Share: