Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Canonille uusi inkjet-värien tuotantolaitos

8.2.2022 08:30Uutiset » Toimiala
Canon on avannut uuden vesipohjaisten polymeeriväriaineiden tuotantolaitoksen Venloon Hollantiin. Kuva: Canon.

Canon on avannut laajasti automatisoidun inkjet-digitaalipainokoneiden vesipohjaisten polymeeriväriaineiden tuotantolaitoksen Venloon Alankomaihin. Tuotantolaitos vastaa Canonin mukaan mustesuihkutuotantotulostimien vesipohjaisten polymeeriväriaineiden alati kasvavaan kysyntään.

Tehokas tehdas on varustettu uusimmilla tuotantolaitteilla ja automaatiolla, jotka on optimoitu tuottamaan korkealaatuisia vesipohjaisia CMYK-väriaineita ja minimoimaan jätteet. Pinta-alaltaan 1 500 neliömetrin tehdas on luotu olemassa olevan rakennuksen kuoren sisään ja työllistää 30 työntekijää.

Canonin vesipohjaiset polymeeriväriaineet on kehitetty kokonaan yrityksen sisällä. Niitä voidaan käyttää useissa Canonin inkjet-digipainokoneissa. ColorStream-, ProStream- ja varioPRINT iX -sarjojen inkjet-digipainokoneet ovat Canonin mukaan osoittautuneet houkutteleviksi sijoitusvaihtoehdoiksi kaupallisen painamisen asiakkaille ja online-tulostajille. Niiden valtteja ovat offsetin kaltainen laatu, luotettava suorituskyky ja painotyösovellusten joustavuus.

Näiden laitteiden menestyksen ansiosta Canon kertoo säilyttäneensä johtoasemansa jatkuvasyöttöisten mustesuihkutulostimien parissa EMEA-alueella. Yritys on myös saavuttanut johtoaseman arkkisyöttöisissä Heavy Production inkjet -painokoneissa.

Array
Share: