Canon toi julki Romanon tutkimuksen

6.6.2008 09:54Uutiset » Toimiala

Frank Romano julkaisi Drupassa Canonin tilaaman mielenkiintoisen tutkimuksen nimeltään ”The Insight Report: Digital Printing Directions”.

Toisena messupäivänä toukokuun 30. päivä järjestetty Canonin lehdistötilaisuus poikkesi mukavasti edukseen. Yleensä vastaavissa tilaisuuksissa kuultavien ylisanojen ja laite-esittelyjen sijaan lehdistö sai kuunnella paneelikeskustelua. Sen kantavana teemana oli alan tunnetun gurun ja emeritusprofessori Frank Romanon tekemä itsenäinen tutkimus ”The Insight Report: Digital Printing Directions”.

Romano oli kumppaneineen haastatellut tutkimukseen 600 painotaloa ympäri maailman. Canonin tilaama tutkimus on hyvin laaja ja antaa monia mielenkiintoisia tuloksia, mutta erityisesti esille nousee ennustus, jonka mukaan digitaalinen painaminen kohoaa painotekniikkana ykkösasemaan vuoteen 2020 mennessä. Tämän mahdollistavat painosten tippuminen ja tarpeeseen painamisen lisääntyminen.

Canonin 2000 neliön osasto kattoi yrityksen koko ammattitulostusratkaisujen tarjonnan. Tehokkaiden sovellusten lisäksi
uutuuksista nousivat esille mustavalkoiset imagePRESS-uutuudet sekä värilliset imagePRESS 6000 (7000:sen pikkuveli) ja imagePRESS C1+, jossa on nyt mukana lakkamainen clear-väriaine. Sen avulla arkille voidaan tulostaa esimerkiksi ”kohdelakkamaisia” tehosteita.

Share: