Canon Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

27.3.2008 16:59Uutiset » Toimiala

Canon Oy:tä kolme vuotta toimitusjohtajana luotsannut Jari Heino, 42, siirtyy kuluttajatuoteyksikön markkinointijohtajaksi Canonin Euroopan pääkonttoriin Amsterdamiin 1. huhtikuuta 2008. Uudessa tehtävässään hän vastaa Canonin kuluttajatuotteiden markkinointistrategian toteuttamisesta ja kehittämisestä koko Euroopan alueella.

Suomen Canonin uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty yhtiön sisältä Yritysratkaisut-yksikön liiketoiminnasta vastaava maajohtaja Harry Nyström, 45. Harry Nyströmillä on takanaan 20-vuotinen ura Canonilla. Hän aloitti 1987 Canonin kopiokoneosastolla myyjänä ja on sittemmin työskennellyt erilaisissa myynnin johtotehtävissä Canon Oy:ssä ja Canon North-East Oy:ssä. 1997-1999 hän toimi Canonin Moskovan edustuston päällikkönä.

Kolme viime vuotta Harry Nyströmillä on ollut Yritysratkaisut-yksikön maajohtajana tulosvastuu Canonin ammatti- ja toimistotulostamisen sekä dokumentinhallinnan ratkaisujen myynnistä ja markkinoinnista sekä ylläpito- ja tukipalveluista. Toimitusjohtajuuden rinnalla hän jatkaa edelleen myös Yritysratkaisut-yksikön maajohtajana.

Toimitusjohtajanvaihdoksen yhteydessä Suomen Canonin kuluttajatuoteyksikön toiminnasta vastaavaksi Country Manageriksi on nimitetty Esa Heikkilä, 46. Hän jatkaa myös vuodenvaihteessa käynnistetyn pohjoismaisen kuluttajatuoteorganisaation markkinointijohtajana. Myös Esa Heikkilällä on pitkä Canon-kokemus; hän on työskennellyt yhtiössä 22 vuotta markkinoinnin eri tehtävissä.

Share: