Canon osti Solution Managerin liiketoiminnan

8.4.2019 07:48Uutiset » Toimiala

Canon Oy on ostanut Solution Manager Oy:n liiketoiminnan vahvistaakseen asemaansa tulostuksen ja dokumentinhallinnan ratkaisujen paikallisena toimijana. Yritys on toiminut Varsinais-Suomessa, Pirkanmaalla, Pohjanmaalla, Satakunnassa ja Keski-Suomessa.

Solution Manager Oy:lle on toimitusjohtaja Mika Viitaharjun mukaan ollut tärkeää tarjota asiakkaille laadukkaita palveluita ja varmistaa, että muuttuvassa maailmassa myös jatkuvuus liiketoiminnassa on hyvin huomioitu.

– Yhdistämällä voimamme Canonin kanssa voimme tarjota leveämmät hartiat uusien tulostamisen ja informaationhallinnan palveluiden tuottamiseen asiakkaillemme. Asiakkaitamme palvelee jatkossakin sama tuttu yhteyshenkilö, joka pystyy tuottamaan asiakasratkaisuja entistäkin ketterämmin ja laadukkaammin.

Canon Oy:n toimitusjohtaja Harry Nyström kertoo yrityksen haluavan tarjota aidosti asiakasta hyödyttäviä ratkaisuja vahvasti paikallisena toimijana.

– Yhdistämällä toimintamme kykymme tuottaa yhdessä entistä laadukkaampia tiedon- ja tulostamisenhallinnan palveluja nykyisille Solution Managerin asiakkaille vahvistuu.

Solution Manager on aikaisemmin ollut Ricohin laitteiden ja palveluiden jälleenmyyjä. Yrityksen liikevaihto oli 5,5 miljoonaa euroa vuonna 2018.

Share: