Brand ID panostaa myymälämarkkinointiin

6.6.2019 11:16Uutiset » Toimiala

Brand ID -ryhmän omistaja Juha Heljakka. Kuva: Print&Media.

Pirkan Pakkauksen Smurfit Kapalta vuonna 2018 ostanut Brand ID vahvistaa palvelutarjontaansa myyntiteline- ja pakkausliiketoiminnassa. Tähän liittyen myös Pirkan Pakkauksen nimi muuttuu.

Pirkan Pakkaus Oy on vaihtanut nimensä, ja toimii jatkossa nimellä Brand ID Display & Packaging Oy. Yrityksen Y-tunnus sekä laskutus- ja yhteystiedot pysyvät muilta osin samoina.Pirkan Pakkaus Oy tuli marraskuussa 2018 yrityskauppojen myötä osaksi Brand ID Groupia. Nimenvaihdos vahvistaa tiedotteen mukaan myyntiteline- ja pakkausliiketoiminnan identiteettiä ja roolia ryhmän sisällä.

-Nimenmuutos on osa kehityspakettiamme, joka vahvistaa palvelutarjontaamme tuoden asiakkaidemme hyödyksi koko Brand ID Groupin tuote- ja palveluvalikoiman, toteaa Brand ID Display & Packaging Oy:n toimitusjohtaja Tero Luoma.

Brand ID Groupiin kuuluu kaksi yritystä: Teollisuusmerkintöjä ja visuaalisia ilmeitä valmistava Brand ID Oy sekä myyntitelineitä ja pakkauksia valmistava Brand ID Display & Packaging Oy. Brand ID Groupiin kuuluva Printcenter Oy fuusioituu 1.7.2019 Brand ID Display & Packaging -yritykseen.

Share: