Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Brand ID Group vahvistaa hallitustaan

9.2.2022 08:50Uutiset » Toimiala
Pauli Aalto-Setälä ja Christina Harmia. Kuva: Brand ID.

Porilainen Brand ID Group vahvistaa hallitustaan nimekkäillä hallitusammattilaisilla. Konsernin hallitukseen on valittu Pauli Aalto-Setälä ja Christina Harmia. Nimitykset liittyvät konsernin kasvustrategian toteuttamiseen.

Satakunnasta kotoisin oleva Pauli Aalto-Setälä on kokenut median ja viestinnän ammattilainen. Hän aloitti uransa journalistina, on ollut kolmesti päätoimittajana ja johtanut media- ja markkinointiyhtiöitä Suomessa sekä maailmalla 25 vuotta. Hän opettaa Turun Kauppakorkeassa johtamista työelämäprofessorina.

Christina “Pia” Harmia:lla on yli 14 vuoden kokemus liiketoiminnan konsultoinnista Marketing Clinicillä. Hän työskennellyt myynnin, markkinoinnin ja yleisjohdon tehtävissä mm. Pauligilla, Santa Marialla ja E.Ahlström Oy:ssä. Harmia on Berner Oy:n, Remeo Oy:n sekä Marketing Clinic Norway:n hallituksen jäsen.

Brand ID Group on tiedotteen mukaan kasvanut vahvasti viimeisten kuuden vuoden aikana ja kolminkertaistanut liikevaihtonsa. Konserniin kuuluu neljä yritystä. Konserni on erikoistunut mm. teollisuuden merkintätuotteisiin, pakkauksiin sekä myymälä- ja yritysilmeiden toteutuksiin. Brand ID:n asiakkaita ovat kotimaiset ja kansainväliset brändit, teollisuuden yritykset sekä kaikki merkittävät kotimaiset kaupan alan ketjut ja toimijat. Brand ID Group:in liikevaihto on tällä hetkellä noin 30 milj. euroa ja henkilöstömäärä 160.

Array
Share: