Botnia Print painaa Ilkka-Yhtymän lehdet

3.9.2021 08:14Uutiset » Toimiala
Ilkka-Yhtymä julkaisee mm. Ilkka-Pohjalainen-sanomalehteä.

Ilkka-Yhtymään kuuluva I-Mediat Oy on sopinut painoyhteistyöstä Botnia Print Oy Ab:n kanssa. Ilkka-Yhtymän lehdet painetaan jatkossa Kokkolassa. Uusi painopaikka varmistaa tiedotteen mukaan painettujen lehtien tehokkaan kuljetuksen ja laadukkaan jakelun säilymisen koko levikkialueella.

Ilkka-Yhtymä tiedotti 16.6.2021 päätöksestään hankkia sanomalehtipainamisen jatkossa ostopalveluna. Konsernin oma sanomalehtipainaminen Seinäjoella loppuu vuoden 2021 loppuun mennessä, jonka jälkeen konsernin omien lehtien painaminen siirtyy Kokkolaan. Painopaikan vaihtuminen ei vaikuta konsernin painettujen lehtien, Ilkka-Pohjalaisen tai kaupunki- ja paikallislehtien ilmestymiseen. I-print Oy:n muut painotoiminnot eli erikois-, arkki- ja digipaino jatkavat toimintaansa normaalisti.

– Olen iloinen, että konsernin painetuille lehdille löytyi sopivalta etäisyydeltä laadukkaaksi todettu painopaikka. Uusi painokumppani on kokenut alan toimija. Painetut lehtemme näyttävät varmasti myös tulevaisuudessa yhtä komeilta kuin nyt, ja jatkuvasti kehittyvien digitaalisten sisältöjen avulla voimme entistä paremmin palvella lukijoitamme tulevaisuudessa, sanoo Ilkka-Pohjalaisen päätoimittaja Markku Mantila.

Botnia Print kuuluu KPK-Yhtiöt-konserniin.

Share: