Bong panostaa keveisiin pakkauksiin

19.10.2016 07:30Uutiset » Toimiala
Bong on tehnyt paperikasseja mm. Sokokselle.
Bong on tehnyt paperikasseja mm. Sokokselle.

Bong-konserni saa uuden toimitusjohtajan ja panostaa lisää keveisiin pakkausratkaisuihin. Konserni valmistaa nyt kirjekuorien lisäksi mm. paperikasseja.

Paperikassit ovat uusi lisäys konsernin kaupalle tarkoitettujen keveiden pakkausratkaisujen tuotevalikoimaan. Konserni painottaa seuraavaksi keveiden pakkausten valikoiman ja liikevaihdon kasvattamista.

Konsernin perinteinen toinen tuotelinja ovat kirjekuoret. Konsernilla on Suomessakin kirjekuoripaino Pirkkalassa. Tiedotteen mukaan konserni jatkaa tämän liiketoiminnan sopeuttamista markkinoiden olosuhteisiin.

Uudessa vaiheessa Bong on myös valinnut uuden toimitusjohtajan. Håkan Gunnarsson on Bong AB:n uusi toimitusjohtaja 1.1.2017 lukien. Hän on toiminut konsernin talousjohtajana viimeiset neljä vuotta.

Bongin toiminnan uudelleen organisointia johtanut Stéphane Hamelin jättää vuoden lopussa toimitusjohtajan tehtävät, mutta jää hallitukseen ja pysyy konsernin suurimpana omistajana. Bong noteerataan Tukholman pörssissä. Konsernin liikevaihto on noin 2,5 miljardia kruunua, ja sillä on tuotantotoimintaa kuudessatoista Euroopan maassa.

Share: