Baltian ja Suomen toiminnot yhteen

1.4.2011 11:58Uutiset » Toimiala

Heidelberg logo

Heidelberg-yhtiöt Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa tullaan fuusioimaan yhdeksi osakeyhtiöksi. Tarkoituksena on virtaviivaistaa sisäistä toimintaa ja yhtiörakennetta Heidelberg-organisaatiossa. Fuusio tullaan toteuttamaan seuraavan kuuden kuukauden aikana ja siinä yhteydessä Suomen, Latvian ja Liettuan Heidelberg-yhtiöt sulautetaan Heidelberg Baltic Finland -yhtiöön, joka toimii Virossa. Samassa yhteydessä kaikki vastuut, oikeudet, sopimukset ym. siirtyvät Heidelberg Baltic Finlandille, joka jatkaa Heidelberg-yhtiöiden toimintaa kunkin maan Branch Officen kautta.

– Yhteistyömme tulee jatkumaan kuten aiemminkin ja kaikki huoltopalvelut, laitemyynti ja tarvikemyynti tapahtuvat samojen henkilöiden toimesta ja olemassaolevien sopimusten mukaan, kertoo Heidelberg Baltic Finlandin toimitusjohtaja Esa Saarinen.

– Omistusrakenteen muutos ei näy periaatteessa mitenkään toiminnassamme ulospäin. Sisäisesti saamme mahdollisuuden yhtenäistää toimintoja yhden IT-järjestelmän ansiosta ja rakennemuutoksen myötä sisäinen raportointi tulee vähenemään merkittävästi. Vapautuvia resursseja voidaan keskittää enemmän asiakaspintaan ja siten lisätä palvelutarjontaa. Uskomme muutoksen tuovan toimintaamme edelleen lisää tehokkutta ja näkymään entistä parempana asiakaspalveluna.

Share: