Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Auraprintin toimitusjohtaja vaihtuu

4.3.2022 14:33Uutiset » Toimiala
Jussi Oksanen on Auraprint Oy:n uusi toimitusjohtaja 1.4. alkaen.

Turkulainen etikettipainotalo Auraprint Oy saa uuden toimitusjohtajan 1.4. alkaen, kun Jussi Oksanen siirtyy yrityksen johtoon edellisen toimitusjohtajan Ilkka Ylipotin jäädessä eläkkeelle.

Auraprint Oy:n uusi toimitusjohtaja Jussi Oksanen on toiminut vuodesta 1996 lähtien UPM Raflatacin myynnin ja liiketoimintojen johtajana Suomessa ja useissa ulkomaisissa yksiköissä. Koulutukseltaan hän on maa- ja metsätieteiden maisteri (metsänhoitaja). Siirtyminen etikettimateriaalien puolelta materiaalien käyttäjän eli painotalon johtoon on luonteva askel. Ala ja sen toimijat ovat tuttuja, joten verkostoja on paljon.

– Asiakaskunta on hyvin laaja ja monipuolinen, joten siihen tutustuminen vie oman aikansa. Innolla odotan pääseväni tapaamaan asiakkaitamme ja tutustumaan paremmin tuotevalikoimaan, Oksanen sanoo.

Auraprint toimittaa etikettejä kaikille pakkaavan teollisuuden aloille elintarvikkeista juomiin, alkoholiin, teknokemiaan ja kulutustavaroihin.

Kasvua ja vakautta

Jussi Oksanen saa johdettavakseen hyvässä kasvussa ja hyvässä taloudellisessa asemassa olevan yrityksen. Auraprint Oy lujittanut markkinaosuuttaan Suomen etikettimarkkinoilla viimeisten vuosien aikana ja hyvin ajoitetut investoinnit ovat pitäneet yrityksen Suomen etikettimarkkinoiden kärkijoukossa.

Ilkka Ylipoti jättää toimitusjohtajan tehtävät hyvillä mielin. Auraprint Oy on Ylipotin toimitusjohtajakaudella tehnyt positiivista ja hyvää tulosta ja selkeyttänyt asemaansa alan johtavana toimijana Suomessa.

Array
Share: