Auraprint investoi vahvasti digitaaliseen etikettipainamiseen

13.5.2011 12:13Uutiset » Toimiala

HP Indigo WS6000

Turkulainen Auraprint Oy on investoinut Suomessa ensimmäisenä HP Indigo WS6000:een, joka on HP:n lippulaiva digitaaliseen etikettipainamiseen. Auraprintillä on jo ennestään vain kaksi vuotta sitten hankittu Xeikonin digitaalinen etikettipainokone, joten erilaisten etikettien, tarrojen ja sleevereiden kysyntä on yrityksessä hyvällä mallilla.

– Käytettyämme kuivatooneritekniikkaa kaksi vuotta, tajusimme, että tarvitsimme lisätuotantokapasiteettia. Ja sen jälkeen, kun arvioimme saatavilla olevia painokoneita, päätimme, että HP Indigo WS6000 sopisi parhaiten tarpeisiimme, sanoo Auraprint Oy:n toimitusjohtaja Tero-Matti Kinanen.

– Halusimme pystyä käsittelemään suurta valikoimaa erilaisia materiaaleja ja tällä painokoneella me kykenemme tekemään wrap-around-etikettejä, sleevereita ja itseliimautuvia etikettejä hyvin laajalle materiaalivalikoimalle. Koska prosessissa on hyvin vähän lämpöä, me voimme nyt painaa laajemmalle valikoimalle kalvoja ja muita materiaaleja. Kyky painaa valkoisella värillä on myös etu etikettien ja sleevereiden tuotannossa.

Verkkopalveluna NETikett

Auraprint otti käyttöön viime vuonna web-to-print –verkkotilaussovelluksen etikettituotantoa varten. Palvelu on nimeltään NETikett, josta on kasvanut suosittu tapa yrityksille uudistaa etikettien tilaus. Asiakkaat voivat valita materiaalin, painosmäärän ja muunnelmien lukumäärän ajon aikana yhdellä kustannustehokkaalla ratkaisulla.

– NETikett lisää uuden ulottuvuuden palveluumme, ja WS6000-painokoneemme tarjoaa monipuolisuutta, jota meillä ei ollut aikaisemmin, Kinanen kehuu rakennettua kokonaisuutta.

www.auraprint.com

Share: