Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Arlonin kalvot Antaliksen valikoimaan

4.11.2021 12:08Uutiset » Toimiala
Arlonin yliteippauskalvot kuuluvat nyt Antaliksen materiaalivalikoimaan. Kuva: Arlon.

Antalis on tehnyt maailmanlaajuisen jakelijasopimuksen tulostettavista Arlon-yliteippauskalvoista. Nämä materiaalit soveltuvat ajoneuvoihin, peräkärryihin, seiniin, kaupallisiin grafiikoihin sekä pintojen suojaukseen. Antalis esittelee Arlonin kalvoja Demopäivillä 10.–11.11.

Arlon on maailman johtavia graafisen viestinnän kalvomateriaalien toimittajia. Tiedotteen mukaan X-Scape Technology ja FLITE Technology löytyvät näiden korkealaatuisten ja helposti asennettavien tuotteiden taustalta. Valikoimasta nostetaan Demopäivillä esille mm. seuraavat laadut: SLX, SLX+, DPF 4600 ja DPF 8000.

Esillä on myös mielenkiintoinen Contra Vision HD, joka on yksi maailman ainoista mikrorei’itetyistä one-way-vision-kalvoista. Sen reiät ovat 60 % pienemmät kuin tavallisessa vastaavassa kalvossa. Kalvo mahdollistaa upeat grafiikat ja erinomaisen läpinäkyvyyden. HD-teräväpiirto tekee tarkempaa jälkeä myymälä- ja ajoneuvografiikassa sekä kaikessa läpinäkyvässä ikkunagrafiikassa.

Nämä tuotteet täydentävät Antaliksen nykyistä ja tapahtumassa esillä olevaa Coala Interior Film -sisustuskalvojen, Vaimee-akustiikkalevyjen ja monien muiden suurkuvamateriaalien valikoimaa.

Suurkuvien laitepuolella Antalis esittelee Demopäivillä mm. Epson-suurkuvatulostimia, Graphtec-leikkureita, Obelisk-kuumalankaleikkureita sekä CWT- ja Flexa-jälkikäsittelylaitteita.

Pakkauspuolella Antalis haluaa tuoda esiin erilaisia FSC-sertifioituja postituspakkauksia sekä monenlaisia pakkausratkaisuja koneista materiaaleihin saakka. Tilaisuudessa on mahdollisuus tutustua myös uudistuneeseen nettikauppaan sekä papereiden mielenkiintoiseen maailmaan, mm. Olin-papereita hypistellen.

Array
Share: